Opret visitkort som vCard

Indholdsfortegnelse

Sådan opretter du et elektronisk visitkort med dine kontaktoplysninger.

Microsoft Outlook understøtter den internationale vCard -standard, som formodes at lette udvekslingen af personlige oplysninger (i dette tilfælde kontaktdata) mellem forskellige programmer. Et vCard er et elektronisk visitkort, som du kan sende via e-mail, og som modtageren derefter kan overføre direkte til adressebogen i sit mailprogram med et klik med musen. Til dataudveksling kan et vCard ikke kun sendes via e-mail, men kan f.eks. Også være integreret på et websted. I øvrigt bruger smartphones og PDA'er også vCard -formatet til at gemme og udveksle kontaktoplysninger.

Selvom det er en standard udgivet af Internet Mail Consortium, er understøttelsen af vCard -format undertiden utilstrækkelig: vCards, der blev oprettet med et program, kan ikke læses fuldstændigt i et andet, og umlauts overføres altid forkert osv.

Sådan opretter du et vCard med dit visitkort i Outlook:

1. Opret en kontaktperson med dine data i adressebogen, og gem dem.

2. Lad kontakten være åben, og kald kommandoen "File, Export to vCARD file". Alternativt kan du også bruge kommandoen "Fil, Gem som" og vælge "vCard -filer" som filtype.

3. Kontaktens navn er angivet som filnavnet og .VCF (vCard File) som udvidelse. Vælg en placering til det, og klik på Gem.

Du kan indsætte dit vCard specifikt i individuelle mails eller sende det automatisk med hver mail.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave