Word: Sådan ændres skrifttyper og skrifttyper

Disse skrifttyper er tilgængelige i Word

Tekstbehandlingsprogrammet Word er en rigtig allrounder: Uanset om det er formularbreve, invitationskort eller virksomhedstekster - Word tilbyder de rigtige indstillinger og funktioner til alle slags dokumenter. Så tekstens udseende matcher dens form, kan du nemt ændre skrifttypen i Office -programmet. Og skulle du ikke finde den rigtige, er det meget let at integrere yderligere skrifttyper i Word og derefter bruge dem.

Lille, men pæn: forskellen mellem skrifttyper og skrifttyper

Når det kommer til emnet skrifttyper, vises udtrykket "skrifttype" også ofte. Dette kommer fra engelsk og betyder "skrifttype" eller "skrifttype familie". Ikke desto mindre er det ikke synonymt med, hvad man egentlig forstår ved en skrifttype - selvom forskellen er minimal.

Ordet "skrifttype" blev tidligere brugt til det materiale, der blev brugt til tryk i gamle trykpresser, for eksempel blystøbningen af de enkelte bogstaver. Da disse altid var individuelle, blev udtrykket også overført til den digitale "produktion" af skrifttyper på pc'en.

"Font" beskriver den måde, hvorpå skrifttyper ser på de enkelte udbydere - fordi der er minimale forskelle fra producent til producent. For eksempel kan Arial -skrifttypen på Apple være lidt tykkere end på en Windows -pc. Times New Roman kan derimod forekomme lidt højere på Windows.

Instruktioner: Sådan ændres skrifttypen i Microsoft Word

Det tager ikke meget at perfektionere din tekst ved hjælp af den ideelle skrifttype. Fordi: Med bare et par klik kan hele teksten eller bare enkelte ord vises. Gør følgende for at ændre skrifttypen i din Word -fil:

  1. Hold museknappen nede, og træk den derefter for at markere det ord eller en del af teksten, du vil ændre. Ved at dobbeltklikke på enkelte ord vælger du kun disse.

  2. Klik på "Start" i menubåndet. Der vil du se et hvidt felt, hvor navnet på din standardskrifttype vises. Klik med museknappen på den lille pil ved siden af.

  3. Et vindue åbnes nu, hvor du kan se alle tilgængelige skrifttyper. Klik igen for at vælge skrifttypen, som din tekst skal vises i.

Derefter ændres tekstens udseende eller kommentarerne til teksten. For nogle skrifttyper er dette minimalt, fordi de ligner meget den almindelige skrifttype. I nogle skrifttyper kan der imidlertid ses en klar ændring.

Sans serif eller cursive: Skrifttyperne i Microsoft Word

Dem, der bruger Word meget, kender dem allerede: De mange skrifttyper, der er tilgængelige i programmet, hvorfra du kan vælge. Et Word -dokument indeholder altid en standard skrifttype. Dette er den skrifttype, Word automatisk bruger, når du begynder at skrive tekst. I mange Word-versioner er dette for eksempel Calibri, en skrifttype uden såkaldte serifs. Men hvad er forskellene mellem de enkelte skrifttyper i Word? Og hvad er seriffer?

Microsoft Word: Hvad er en sans serif -skrifttype?

Skrifttyperne i Microsoft Word kan groft opdeles i to brede kategorier: skrifttyper med seriffer og sans serif -skrifttyper. Skrifttyper, der indeholder seriffer, betragtes normalt som mere dekorative skrifttyper. Dette kommer fra små flåter, svingninger eller krusninger på bogstaverne, for eksempel en lille streg over og under et stort I. Eksempler på skrifttyper med seriffer:

  • Antiqua
  • Garamond
  • Times New Roman
  • Monotype Corsiva

Sans serif-skrifttyper er på den anden side ligetil, uden dikkedarer skrifttyper, der skal være særligt lette at læse. For det meste er standard skrifttypen i Word sans serif - og forretnings- eller officielle dokumenter er også ofte skrevet med sådanne skrifttyper. Disse kaldes også "sans serif" - på fransk "uden seriffer". De mest kendte omfatter:

  • Arial
  • Helvetica
  • Calibri

Word standard skrifttypen Calibri er også en sans serif skrifttype. Men hvordan finder du den rigtige skrifttype til dit dokument?

Få et overblik: Sådan finder du den perfekte skrifttype i Word

Der er et stort udvalg af skrifttyper og deres stilarter i Word. Det tager dog lang tid at teste alle skrifttyperne i dokumentet individuelt. Så der er praktiske websteder, der lader dig prøve alle skrifttyperne på et øjeblik. Der indtaster du et ønsket ord og ser det derefter vises i de forskellige skrifttyper. Søgningen efter den perfekte skrifttype er hurtig og let. Du kan dog også sammenligne skrifttyper i detaljer.

Selve Word giver dig også mulighed for kun at se udvalgte skrifttyper. For at gøre dette skal du klikke igen på fanen "Start" på feltet med skrifttyperne. Øverst finder du punktet "Fontsamlinger", hvor skrifttyper sorteres i forskellige kategorier. For eksempel finder du særligt sjove og usædvanlige eller mere traditionelle skrifttyper, der allerede er forhåndssorteret. Dette gør det lettere at vælge den rigtige skrifttype hurtigt. Men hvad gør du, hvis ingen af de forudinstallerede skrifttyper i Word matcher dit dokument?

Instruktioner: Sådan tilføjes skrifttyper i Word

Hvis du har opdaget en skrifttype online, for eksempel på Dafont eller andre websteder, kan du installere den på din pc og bruge den i Word. For eksempel kan du bruge gratis dekorative skrifttyper i Word. Gør følgende for at downloade skrifttyper:

Indlæs skrifttypen på din pc ved at klikke på "Download" eller "Download". Normalt er flere versioner af skrifttypen pakket sammen i en ZIP -fil.

Åbn derefter ZIP -mappen, og vælg de skrifttyper, du vil installere. Et klik med højre museknap åbner et vindue, hvor du klikker på "Installer".

Du kan nu blive spurgt, om du kan stole på fontens kilde og foretage disse ændringer på din pc. Klik på "Ja".

Derefter installeres skrifttyperne.

Klik nu på startsymbolet på din pc, og vælg “Fonts” fra Apple eller “Fonts” fra Windows.

Hos Apple: Klik på plustegnet øverst til venstre. I det vindue, der åbnes, skal du vælge filen med den ønskede skrifttype og klikke på "Åbn".

Med Windows: Træk mappen med skrifttypen ind i mappen "Fonts". Alternativt kan du kopiere skrifttypemappen med tastekombinationen [CTRL + C] og indsætte den i mappen "Skrifttyper" med [CTRL + V].

Hvis du nu åbner din Word -fil, finder du de installerede skrifttyper sorteret alfabetisk i de eksisterende skrifttyper, og du kan bruge dem til at dekorere din tekst. Det eneste du skal gøre er at indstille den perfekte skriftstørrelse - og du har et dokument efter din smag.

Office -programmet Word: Mangfoldig designfrihed med skrifttyper

Du designer ikke kun din tekst i Word ved at bruge tabeller, billeder, grafik eller citater. Fordi: Fonten alene kan gøre en stor forskel i en Word -fil med meget tekst. Word tilbyder dig en lang række forskellige skrifttyper, hvorfra du kan vælge. De fleste skrifttyper er forskellige i, om de er serif eller sans serif.

Men hvis du ikke kan få nok af kreative skrifttyper eller ikke kan finde den rigtige skrifttype i Word, tilbyder mange websteder på nettet dig muligheden for at downloade skrifttyper gratis og integrere dem i Word. Dette kan gøres på få trin - og du har endnu mere designfrihed, når det kommer til at pynte dine tekster i Office -programmet.

Spørgsmål og svar

Hvad er en serif -skrifttype?

En serif -skrifttype er et skrifttype, hvis bogstaver er seriferede. Serif er dekorative streger, der understreger kanterne på et bogstav. I serif skrifttypen Times New Roman ender T's vandrette linje med små udadvendte linjer. Disse er seriffer.

Er Arial en serif -skrifttype?

Nej, Arial -skrifttypen er ligesom Calibri eller Helvetica ikke en serif -skrifttype. Du kan genkende dette ved den klare skrifttype, der er reduceret til det væsentlige.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave