Beregn Excel -formler i en anden celle

Indholdsfortegnelse

Løs matematiske udtryk med en skjult funktion på et øjeblik

Det foregående lighedstegn er obligatorisk, hvis du vil få Excel til at foretage en beregning. Med et lille trick kan du beregne din opgave uden at indtaste lighedstegnet. Særligt praktisk om dette trick: Du kan indtaste en matematisk tekst i en celle og automatisk se resultatet i en anden celle, dvs. opgaven og resultatet med et blik. Sådan går det:

Givet et matematisk problem uden et lighedstegn i celle A1 - for eksempel (7 + 4 + 19) * 813. For at løse dette problem i en anden celle, for eksempel B1, skal du åbne kommandoen "Navne" i menuen "Indsæt" og kommandoen "Definer" i forgreningsmenuen.

I den dialogboks, der derefter vises, skal du indtaste et passende navn i inputfeltet "Navn i projektmappen" - f.eks. "Beregn". Indtast derefter funktionen = EVALUATE (A1) i feltet "vedrører". Følgende figur viser dialogboksen:

Bekræft indtastningerne i dialogboksen med knappen "OK". Hvis du derefter indtaster = Beregn i celle B1 (eller det navn, du har givet), vises resultatet af opgaven i celle A1 i celle. Hvis der ikke er noget i celle A1, vises fejlen #VÆRDI!

Da beregningsfunktionen defineret ovenfor er relativt struktureret, fungerer den på hele regnearket. Cellen til venstre for resultatcellen beregnes altid i overensstemmelse hermed.

Bemærk: Tabellen EVALUATE er en udokumenteret funktion, der ikke er beskrevet i Excel.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave