Link Excel-tekstfelt med celle - sådan fungerer det i 4 trin

At linke et tekstfelt til en celle kan være yderst nyttigt til at holde tingene organiseret i Microsoft Excel. I den daglige praksis har denne tilgang den fordel, at Excel automatisk opdaterer dit tekstfelt med disse nye oplysninger, hver gang dataene i cellen ændres. På denne måde forbliver informationen i tekstfeltet altid opdateret, og fejl i transmissionen eller redundanser kan undgås.

I denne artikel lærer du, hvordan du sammenkæder en Excel-tekstboks til celler i dit regneark i nogle få trin.

Hvordan forbinder man en Excel-tekstboks til en celle?

Det er muligt at linke en celle med et tekstfelt i fire brugervenlige trin på grund af den intuitive menunavigation i Microsoft Excel.

Trin 1:

Fra Microsoft Excel 2007-versionen skal du navigere til fanen INDSÆT. Skift derefter til underpunktet FORMER i menuområdet ILLUSTRATIONER. Den første post øverst til venstre er TEXTFELD. For at indsætte tekstboksen skal du klikke på knappen TEKST FELT én gang.

Trin 2:

Efter at have klikket på knappen TEKST FELT, ændres musemarkøren til en lodret markør. I næste trin skal du holde venstre museknap nede og åbne et tekstfelt på den ønskede position i regnearket. Frihåndsintegration af tekstbokse i Microsoft Excel svarer til at indsætte tekstbokse i andre Office-programmer såsom Microsoft PowerPoint eller Microsoft Word.

Trin 3:

I det tredje trin skal du aktivere redigeringslinjen med et museklik. Der indtaster du et lighedstegn og cellereferencen. Cellereferencen er den celle, hvis indhold skal vises i tekstfeltet.

Trin 4:

I det sidste trin skal du bekræfte indtastningen af cellereferencen med ENTER. Det ønskede celleindhold vises derefter i dit tekstfelt.

Tip til Excel 2003-brugere:

For at oprette et tekstfelt i Excel 2003 skal du navigere til menupunktet VÆRKTØJSLJER på fanen VIS. I forgreningsmenuen skal du aktivere TEGNING.

Hvad er fordelene ved at linke en Excel-tekstboks til en celle?

Sammenkædning af tekstfelter har forskellige fordele og merværdier.På den ene side giver Microsoft Excel mulighed for at rumme de designede tekstfelter hvor som helst på regnearket. Det kan for eksempel betyde, at et tekstfelt i slutningen af regnearket har en cellereference til en celle i begyndelsen af regnearket. Hvis det er væsentlig information, kan sammenkædning af tekstfelter og celler være effektivt og gøre arbejdet med Excel nemmere og mere professionelt.

Derudover kan tekstfeltet flyttes fleksibelt, mens regnearket redigeres uden at ændre indholdet. En anden og væsentlig fordel kan udledes af strukturen af tekstfelter. Tekstfelter har den egenskab, at de kan formateres uafhængigt af rækker og kolonner. I praksis betyder det, at indholdet i tekstfeltet kan tilpasses specifikt udover formateringen i regnearket.

Derudover giver Microsoft Excel printfunktionen mulighed for ikke at udskrive tekstfelter ved udskrivning. Hvis oplysningerne i tekstfeltet kun er nødvendige for udformningen af regnearket, er denne mulighed også en fordel.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave