Sådan låser du din Yahoo -e -mail -adresse op til Thunderbird op

Indholdsfortegnelse

Hvis du vil modtage og sende dine e-mails med det geniale gratis e-mail-program Thunderbird, skal du først aktivere din Yahoo-konto.

Windows + Linux / tysk / Open Source. Hvis du bruger Yahoo til at administrere din mail på internettet, skal du bruge dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til den. Du tror måske, at du også kunne bruge et andet e-mail-program til at hente e-mails med de samme adgangsdata, f.eks. Thunderbird. Men puff kage! Det er ikke så let med Yahoo!
I stedet skal du først logge ind på din Yahoo -konto på internettet på https://login.yahoo.com/. Klik derefter på "Generer app -adgangskode". Thunderbird og andre e-mail-programmer er lige så mange apps som mobiltelefonsoftware.
Yahoo finder ud af, at Thunderbird er mindre sikker end sin egen webgrænseflade. Det er noget sludder, men på Yahoos servere laver Yahoo reglerne. Derfor skal du først kontrollere, at du tillader adgang med "usikre" apps.
I Yahoo kan en sætliste med apps have adgang til e-mails. Denne liste gemmes i en rullemenu. Klik på denne menu, og vælg "Thunderbird". Klik derefter på "Generer". Der vil blive genereret et kodeord til dig.
I Thunderbird skal du indtaste din Yahoo-e-mail-adresse som dit brugernavn og den adgangskode, du lige har oprettet. Med disse adgangsdata kan du nu modtage og sende e -mails.
I øvrigt kan du også eksportere dine kontakter fra Yahoo og derefter importere dem til Thunderbird.
Hvis du har spørgsmål om denne artikel, kan du stille dem i vores hjælpeforum på club.computerwissen.de. Mine kolleger og jeg vil med glæde hjælpe dig.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave