Sådan overføres fotos fra WhatsApp til din pc

Trin-for-trin instruktioner: via e-mail-adresse, via kabel, via WhatsApp-web

Har du modtaget et foto på WhatsApp og vil du gerne gemme det på din pc? Intet lettere end det! Lær forskellige måder at overføre fotos fra din smartphone til din pc direkte fra WhatsApp.

Overfør WhatsApp -fotos til pc: Del ved hjælp af en e -mail -adresse

  1. Start først WhatsApp -programmet på din smartphone.

  2. Find det billede, du vil kopiere, og tryk for at forstørre det.

  3. Tryk nu på symbolet med de tre prikker, du ser til højre over billedet.

  4. I det valg, der åbnes, skal du trykke på posten Del. Du har derefter flere muligheder for at sende billedet - herunder muligheden for at sende fotoet via e -mail!

  5. Vælg nu din e-mail-udbyders program. Indtast derefter din egen e-mail-adresse som modtager, og tryk på Send for at sende dig selv billedet som vedhæftet fil via e-mail.

  6. Åbn derefter den e-mail, du selv sendte med e-mail-programmet på din pc. Vælg Gem vedhæftet fil for at arkivere fotoet i en hvilken som helst harddiskmappe. Du har allerede kopieret billedet.

Overfør WhatsApp -fotos til pc: med kabel (til Android)

Du kan hurtigt og uden opsætning flytte mediedata fra din Android -telefon til din computer:

  1. Tilslut din smartphone og computer med et USB -kabel.

  2. Vent et par sekunder, før de to enheder tilsluttes.

  3. Styr din mobiltelefon fra din arbejdsstation.

  4. Skift til WhatsApp -mappen. I standardindstillingen finder du mappen i den interne hukommelse under "WhatsApp \ Media."

  5. Her finder du nu undermapper til de forskellige filtyper. Billeder er i mappen "WhatsApp -billeder", videoer i "WhatsApp -video".

  6. Kopier hele undermappen, eller vælg individuelle billeder, som du vil overføre til pc'en.

  7. Opret en mappe på din pc, og indsæt WhatsApp -filerne der.

Overfør WhatsApp -fotos til pc: med kabel (til iPhone)

  1. Gå til chatindstillingerne i WhatsApp på din iPhone, og aktiver indstillingen "Gem i optagelser".

  2. Angiv nu i WhatsApp -indstillingerne, at modtagne billeder automatisk gemmes i Photos -appen på iPhone.

  3. Tilslut nu iPhone til computeren.

  4. Gå derefter til mappen Billeder, og du finder også WhatsApp -billedfilerne der.

  5. En anden mulighed er at flytte billederne fra fotomappen til iCloud.

Overfør WhatsApp -fotos til pc: Brug WhatsApp Web

WhatsAppWeb anbefales også at kopiere et foto fra WhatsApp til pc'en. Med dette får du den komplette WhatsApp -grænseflade inklusive alle meddelelser, billeder og videoer direkte fra din mobiltelefon til din pc. Alt Whatsapp -indhold vises i din browser. Du kan læse, hvordan du starter WhatsappWeb i det indlæg, som jeg har linket herunder.

Gå til den chat, du vil have på Whatsapp -web, og rul til det billede, du vil gemme. Klik på dette med højre museknap. Der åbnes en menu, hvor du klikker på, at du vil gemme grafikken ("Gem grafik som").
Vælg en mappe til billedet i gemmedialogen. WhatsApp giver ikke billederne meningsfulde navne: Billeder fra chatten kaldes altid "index.jpeg.webp", statusbilleder har derimod endeløse, fuldstændig uforståelige filnavne. Det er derfor tilrådeligt at give billedfilen sit eget, meningsfulde navn.
Du kan også kopiere videoer til din pc via WhatsAppWeb. Her går man lidt anderledes. Hold musen over det øverste højre hjørne af videobilledet i chathistorikken. En lille vinkel vises. Hvis du klikker på den, åbnes en menu. I den klikker du på "Download", og derefter kan du gemme din video.
Men hvis du værdsætter kvalitet, er det ikke en god idé at sende billeder eller videoer via WhatsApp. Tjenesten reducerer stort set størrelsen på billeder og videoer, før de sendes for at spare datavolumen. Kvaliteten lider derfor.

Konklusion

Overførsel af et foto fra WhatsApp til din egen pc er en leg. Brug funktionerne til at overføre smukke fotos. Ikke kun fra din smartphone, men også fra dine venner og slægtningers smartphones!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave