Med den gratis tekst -tv -app har du altid de nyeste oplysninger ved hånden

Indholdsfortegnelse

I dag kan du modtage tekst -tv på moderne fjernsyn med HbbTV -funktion i en visuelt renoveret version direkte over Internettet. Med tekst -tv -tilbud fra ARD -tv -selskaberne kan du nu også få gratis adgang til Android- og iOS -mobilsystemer

ARD -teksten har været i luften i over 35 år. Den 1. juni 1980 startede det fælles tilbud med ZDF på afsender Freies Berlin. For første gang kunne seerne hente oplysninger om verdensbegivenheder og tv -programmet med deres tidssuverænitet. Der var stadig intet at se på Internettet, for det var først i 1989, at de første universitets internetforbindelser blev sat i drift i Tyskland.

I dag er ARD -teksten den mest udbredte tekst -tv -tjeneste i Tyskland. Omkring 3,8 millioner seere benytter sig af dette tilbud hver dag. Brugen af andre referencekanaler stiger: på Internettet - PC, smartphone eller HbbTV - er sider i ARD -teksten i gennemsnit mere end 22 millioner gange om måneden. HbbTV (hybrid broadcast bredbånds-tv) er et tekst-tv-lignende system, hvormed yderligere oplysninger fra programudbyderen kan modtages via internetforbindelsen til et tv-apparat.

ARD-tekst kan hentes via tekst-tv-knappen på fjernbetjeningen på tv'et såvel som på Internettet (www.ard-text.de). Redaktionen bruger også HbbTV-standarden for internetaktiverede fjernsyn. HbbTV -versionen af teksten blev revideret i slutningen af året og bringer indholdet af klassisk tekst -tv til skærmen i en moderne form.

Det nye er, at indholdet af ARD Text tilbydes som en gratis app til Android og iOS. App'en er mindre end en MB i størrelse. Der kræves kun en lille mængde båndbredde for at få adgang til indholdet. Dette gør appen ideel til brug på farten, da den næsten ikke belaster din datasats. ARD -tekstappen tilbyder dig omkring 800 sider. Det mest populære indhold i ARD -teksten er uændret de aktuelle rapporter om "Tagesschau", sportsrapporter og oplysninger om tv -programmet. En klar sidestruktur gør det let at få adgang til dine ønskede informationstilbud med lynets hast. Kendte sidetal for direkte adgang til et emnetilbud omfatter:

  • 101 verdensnyheder daglige nyheder
  • 200 sportsgrene
  • 250 Bundesliga fodbold
  • 300 Information om programmet for den første
  • 400 kultur / underholdning / medier
  • 500 viden og råd
  • 600 sportsligaer og statistik
  • 790 indeks
  • 800 ARD Tekst Ekstra

Du kan navigere til ARD-tekstsiderne i appen som normalt via displayet, og du kan også indtaste det trecifrede sidetal direkte. Yderligere oplysninger om tekst-tv-appen ARD-Text og installationslinkene findes i online-butikkerne hos systemoperatørerne til Android og iOS.

Tip: Tekst -tv -appen er også ideel som en særlig "anden skærm" parallelt med fjernsyn, for i tekst -tv finder du også aktuelle oplysninger fra tv -stationerne, for eksempel om programændringer.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave