Endelig problemfri: Sådan indsættes Flash-animationer på dine dias

Flash tilbyder en masse animationer, der ikke er mulige i PowerPoint, men i formater, der ikke er almindelige i videoer. Reklamebannere på Internettet er ofte programmeret i Flash. Interaktive spil vises også i dette format. I ældre PowerPo

Vigtigt teknisk krav

Inden du indsætter Flash -filer i en præsentation og bruger dem der, skal du først sikre dig, at Adobe Flash Player er installeret på den computer, som præsentationen vil blive oprettet på, og på den computer, som den demonstreres på.

Da Flash er et meget udbredt format på Internettet, anslås det, at denne software er tilgængelig på 98% af alle computere. Alligevel skader det ikke at dobbelttjekke, at du har den nyeste version.

Efter installationen vil du se en Flash -animation på Adobes websted til kontrolformål. Hvis dette fungerer korrekt, ved du, at installationen var vellykket.

Sådan indsættes Flash

Først skal du flytte eller kopiere Flash -filen til den samme mappe som præsentationen. Dette er vigtigt, fordi Flash i modsætning til andre videoformater endnu ikke er integreret i præsentationsfilen i PowerPoint 2010, men kun er forbundet. Så sørg for også at kopiere Flash -filen, når du sender præsentationen videre. Gå frem som følger:

  1. Vælg på fanen Indsæt kommandosekvensen Video ⇒ video fra fil.
  2. Find den SWF -fil, du vil have, og klik for at lukke Indsæt væk.

Nogle begrænsninger

Selvom du indsætter Flash -film som andre videoer, er mange af de formateringsindstillinger, du kan anvende på videoer i PowerPoint 2010, ikke tilgængelige.

  • Flash kan ikke forkortes, vises eller skjules.
  • Du kan ikke beskære eller ændre formen,
  • Kanteffekter, såsom afrundede kanter, påvirker kun stillbilledet,
  • 3D -effekter kan kun anvendes på forhåndsvisningsbilledet, når afspilning af Flash vises i 2D. Mulig formatering er
  • Rammelinjer: Hvis du bruger en bred rammelinje, kan denne også få en 3D -effekt.
  • Skygge: Det er bag Flash -animationen.
  • Refleksioner: I modsætning til andre filmformater vises de ikke animeret, men kun som et rektangel med en grå gradient.
  • Alle de foruddefinerede videoeffekter, som du kan finde under Videoværktøjer / format så længe de hverken er afrundede eller roterede.

Konklusion

På trods af nogle begrænsninger kan den forenklede indsættelse af Flash -animationer være en berigelse for PowerPoint -præsentationer.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave