Taxi -lommeregner som en smartphone -app

Indholdsfortegnelse

Har du ofte spurgt dig selv, hvor dyr en taxa fra A til B ville være? Android-appen fra Taxi-Rechner.de giver dig nu svaret.

Du kender disse spørgsmål: Har jeg råd til taxaen? Har jeg penge nok med mig? Skal jeg gå til pengeautomaten på forhånd? For at beregne taxaomkostninger behøver brugerne ikke længere at involvere sig i et gætspil med et usikkert udfald eller gå til onlinesiden www.Taxi-Rechner.de, men kan bekvemt bruge appen med samme navn på deres Android-smartphone .

Taxi-Rechner.de er et projekt af Simon Richartz og har eksisteret siden 2009. Den gratis taxaomkostningsberegner er nu tilgængelig for over 290 byer i 8 forskellige lande. Ud over de tidligere lande er Tyskland, Østrig og Schweiz tilføjet Frankrig, Italien, Spanien, Storbritannien og USA.

Efter indtastning af start- og destinationsadresser ved hjælp af tastaturet eller GPS’en beregner appen de forventede vejledende priser for den planlagte taxatur inden for få sekunder. App'en skelner mellem dag- og nattariffer.

For eksempel kan brugerne nu beregne prisen på en taxa fra lufthavnen til hotellet i Barcelona, fra Grand Central Station til virksomhedens hovedkvarter i New York eller Gare du Nord til Eiffeltårnet i Paris. Ud over toldudvidelsen er webstedet også blevet regionaliseret og er nu tilgængeligt på engelsk (www.Taxi-Calculator.com) og spansk (www.Taxi-Calculador.es).

Beregningerne er baseret på ruteoplysninger fra Google Maps og en omfattende takstdatabase, hvor over 150 takster fra de største tyske byer er gemt. Startpunkt og destination kan vælges ved hjælp af GPS eller et kort. Det uafhængige og detaljerede skøn over taxaudgif.webpter er en populær service for både passagerer og taxiselskaber.

Omtalen af Stiftung Warentest og det støt stigende antal besøgende taler for tjenestens voksende popularitet. I mange tyske byer er der allerede eksklusive partnere, som taxa kan bestilles direkte bagefter. Yderligere oplysninger og installationslinket findes i Google Play Butik.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave