Konverter hurtigt store bogstaver til små bogstaver

Indholdsfortegnelse

Når du skriver et bogstav på tastaturet, vises det altid med små bogstaver. For at et stort bogstav skal vises, skal du trykke på Shift -tasten (også kendt som Shift -tasten) ud over det ønskede bogstav.

Vil du f.eks. Skrive en overskrift med store bogstaver og ikke blive ved med at trykke på Shift -tasten?

Derefter skal du bare trykke på Caps Lock -tasten en gang (også kendt som Caps Lock -tasten). Store bogstaver er aktiveret, indtil du trykker på Caps Lock igen. Når Caps Lock -tasten er "tændt", lyser en LED på de kablede tastaturer; Med trådløse tastaturer viser et lille program normalt den aktuelle status på skærmen.

Der er en funktion i Word, der registrerer, at Caps Lock -tasten er blevet trykket ved et uheld. Fordi i dette tilfælde er det første bogstav i et ord med små bogstaver, resten af ordet er med store bogstaver. Hvis du f.eks. Indtaster teksten "WORD" i stedet for "Word", genkendes dette af Word. Så snart du trykker på mellemrumstasten eller et tegnsætningstegn som f.eks. Et punktum, kolon osv. Efter indtastning af "WORD", konverterer Word det stavefejl. Word slukker også Caps Lock -tasten automatisk, så du kan fortsætte med at skrive korrekt bagefter.

Og sådan sørger du for, at denne nyttige funktion er tændt på din pc i Word 2010 og 2007:

  1. Word 2010: Skift til Backstage -visningen via fanen FIL, og klik på kommandoen OPTIONS.
    Word 2007: Klik på Office -knappen. I den nu åbnede Office -menu skal du klikke på knappen ORDOPTIONER i nederste højre hjørne.
  2. I dialogboksen WORD OPTIONS, der nu vises, skal du vælge kommandoen DOCUMENT REVIEW til venstre. I højre side skal du klikke på knappen AUTOMATISKE KORREKTIONER.
  3. Skift til fanen AUTOCORRECT i den viste dialogboks. Aktiver afkrydsningsfeltet KORREKT UTILSIGET BRUG AF CAPS LOCK. Luk dialogvinduet med OK.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave