Placer netop tekstblokke på en side

Indholdsfortegnelse

Med afstand mellem afsnit og indrykning kan du placere dele af tekst meget godt på en side. Nogle gange er præcisionen ikke nok, eller placeringen med konventionelle afsnitsformater hjælper ikke, fordi tekstpositionen ændres ved at redigere

Kun tekstfelter kan hjælpe i denne situation. De kan placeres nøjagtigt på den ene side og endda fastgøres der. Dette er ikke en ny funktion i Word 2010. Formateringstypen har ændret sig lidt i forhold til tidligere versioner.

Følgende instruktioner viser et eksempel på, hvordan du placerer et tekstfelt til adresseblokken på et DIN -bogstav: med en afstand på 5,5 centimeter til overkanten, 2 centimeter til venstre kant, en bredde på 8,5 centimeter og en højde på 4 centimeter.

  1. Vælg INSERT-TEXT-TEXT FIELD-CREATE TEXT FIELD.
  2. Klik en gang med venstre museknap ved siden af den aktuelle markørposition. Word indsætter en tekstboks med standardmål.
  3. Juster størrelsen ved at skifte til fanen FORMAT under TEGNINGSVÆRKTØJ og indtaste højden - her "4 cm" - og bredden - her "8,5 cm" i SIZE -gruppen.
  4. Vælg derefter kommandoen POSITION-ADDITIONAL LAYOUT OPTIONS på fanen FORMAT i ARRANGE-gruppen.
  5. På fanen POSITION skal du indtaste en absolut position på "2 cm" til højre for "Side" i det HORIZONTALE område og en absolut position på "5,5 cm" under "Side" i det VERTIKALE område.
  6. For at holde tekstfeltet på plads skal du aktivere afkrydsningsfeltet ANKER. Klik derefter på OK.
  7. For den sidste finjustering skal du højreklikke på rammen i tekstfeltet og vælge FORMAT i kontekstmenuen.
  8. I dialogboksen, der vises, skal du gå til kategorien TEKSTFELT, hvor du kan justere INDRE SIDEMARGIN. VENSTRE margen skal være "0,5 cm", de øvrige margener kan indstilles til "0 cm".
  9. Hvis du ikke vil have tekstfeltet til at have en ramme, skal du ændre LINE COLOR: Option NO LINE.
  10. Klik derefter på LUK.

Du kan nu indtaste adressen på bogstavet i tekstfeltet. Det er placeret nøjagtigt i den position, der er foreskrevet af DIN -standarden. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave