Læs adgangskoden fra e-mail-programmet

Indholdsfortegnelse

Vi bliver ved med at modtage henvendelser fra brugere, der simpelthen har glemt deres e -mailadgangskode over tid. Normalt er det først, når du geninstallerer Outlook, at du bemærker, at adgangskoden ikke længere er i hukommelsen. Men det er selvfølgelig ikke en

Med den gratis applikation "Mail Pass View" kan du læse din e-mailadgangskode fra Outlook Express og Microsoft Outlook 2000, 2003 og 2007 samt fra Windows Mail eller Windows Live Mail. Thunderbird understøttes også - forudsat at adgangskoden ikke yderligere er sikret med en hovedadgangskode. Du kan også se dine Hotmail- og Gmail -adgangskoder, hvis adgangskoden er gemt i MSN Live Messenger eller i Gmail Notifier, Google Desktop eller Google Talk. Ellers kan du normalt få din adgangskode sendt til dig via e-mail med disse og andre webmailudbydere til den adresse, du angav, da du registrerede dig for sådanne tilfælde.

Download fra Mail Pass View: www.nirsoft.net/utils/mailpv.html

Bemærk: Nogle antivirusprogrammer slår alarm i Mail Pass View - de kan jo bruges til at læse adgangskoder. Dette er imidlertid den ønskede funktion. Mail Pass View indeholder ikke ondsindet software.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave