Sådan redigeres kontaktgruppen i Outlook

Indholdsfortegnelse

Sådan redigerer du en kontaktgruppe for at tilføje nye adresser eller slette unødvendige adresser.

Igen og igen er det nødvendigt at tilføje yderligere mailadresser til en kontaktgruppe, der er defineret i adressebogen i Windows Vista, eller at slette eksisterende adresser. Gå frem som følger for at redigere en kontaktgruppe.

1. Åbn adressebogen.

2. Dobbeltklik på navnet på den kontaktgruppe, du ønsker. Du kan genkende kontaktgrupper ved ikonet, der viser to adressekort i stedet for et stiliseret hoved. Desuden vises mailadressen ikke under det respektive navn, men oplysningerne "gruppefil".

3. Foretag de nødvendige ændringer: For at tilføje kontakter fra adressebogen skal du klikke på "Føj til kontaktgruppe", indtaste nye adresser i gruppen og i adressebogen klikke på "Opret ny kontakt". Du kan slette adresser, du ikke længere har brug for, ved hjælp af "Fjern valgte kontakter". Hvis du vil ændre de kontaktdata, der er gemt i adressebogen, f.eks. E-mailadressen, skal du dobbeltklikke på en post.

4. Hvis du vil redigere en adresse, som du har tilføjet til kontaktgruppen, men ikke til adressebogen via feltet "E -mail" og med "Opret kun til gruppe", skal du vælge den med et dobbeltklik - dette åbnes Overfør adressen og navnet til de tilhørende redigeringsfelter. Når du har redigeret e-mail-adressen (og navnet), skal du klikke på "Anvend ændringer".

4. Så snart du er færdig, skal du lukke dialogboksen med "OK".

Du kan også blot trække adresser i adressebogen med musen ind på et gruppens navn og frigive det, så snart "Link" vises under ikonet for kontakten.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave