Sådan surfer du på Internettet uden browserspor

Indholdsfortegnelse

Alle større browsere har en "privat" tilstand, hvormed du kan surfe på Internettet uden at efterlade spor på din egen computer.

Det betyder: De sider, der åbnes, gemmes ikke i browserhistorikken, og alle cookies, billeder og andre modtagne data slettes, efter at browseren er lukket. Dette er nyttigt, hvis du f.eks. Sidder ved en pc i en internetcafé og ikke ønsker at efterlade spor, mens du surfer. I det følgende har jeg angivet, hvordan du især hurtigt kan starte privat tilstand i de vigtigste browsere:

Internet Explorer: Her kaldes den private tilstand InPrivate Browsing. Du starter det ved at klikke på tandhjulsymbolet i øverste højre hjørne og derefter bruge menukommandoen "Sikkerhed / privat browsing". En anden mulighed: Højreklik på Internet Explorer-ikonet i systembakken, og klik derefter på "Start InPrivate Browsing" i springlisten.

Firefox: I Firefox fungerer starten på privat tilstand på samme måde: ved at klikke på menuikonet og derefter på "Privat vindue" eller ved at højreklikke på Firefox-ikonet i systembakken og kommandoen "Åbn nyt privat vindue".

Google Chrome: Med Google Chrome kaldes surfing uden spor inkognitotilstand. Du starter den ved at klikke på menuikonet eller ved at højreklikke på Google Chrome-ikonet i systembakken og kommandoen Nyt inkognitovindue.

Opera: For at starte privat tilstand skal du klikke på knappen Opera øverst til venstre og derefter i menuen på Windows og faner / Ny privat fane eller Nyt privat vindue. Begge kommandoer er også tilgængelige her efter et højreklik på proceslinjesymbolet i springlisten.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave