Hvis Linux ikke starter

Indholdsfortegnelse

Boot Repair er et lille program med en grafisk brugergrænseflade, der automatisk løser de mest almindelige opstartsproblemer under Ubuntu på ingen tid.

Linux / tysk / Open Source. Din Linux -pc starter ikke længere? Gå ikke i panik, det er normalt ikke så slemt. Har du stadig den USB -stick, du brugte til at installere Linux? I så fald skal du tilslutte den og starte din pc fra denne stick. Hvis du ikke har sådan en stick, kan du bruge UNetbootin til at oprette en bootbar USB -stick med Ubuntu. For at gøre dette skal du dog skifte til en anden pc med en internetforbindelse - din er uarbejdsdygtig.
Reparationen er særlig let, hvis du bruger "Boot Repair CD". Dette er en særlig Linux -variant, som Boot Repair starter automatisk. Men du kan også bruge Boot Repair med enhver anden Linux -variant ved at installere det i det midlertidige filsystem. For at gøre dette skal du indtaste følgende kommandoer på en kommandolinje:
sudo add-apt-repository ppa: yannubuntu / boot-repair && sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && (boot-repair &)
Derefter starter programmet, og med lidt held vil dine opstartsproblemer blive løst med et enkelt klik med musen. Du klikker på Anbefalet reparation - og det er det.
Og i tilfælde af at reparationen skulle mislykkes, vil programmet undersøge dine harddiske og sende en detaljeret rapport på Internettet. Den tilsvarende adresse på paste.ubuntu.com viser dig. Noter adressen, hvis du stadig skal spørge i et forum.
mere om emnet:

  • Boot Repair CD
  • Sådan opretter du en bootbar USB -stick

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave