Angiv talformatet for en eller flere Excel -kolonner ved hjælp af en VBA -makro

Indholdsfortegnelse

Hvis du vil angive talformatet for en eller flere kolonner i et regneark, kan du bruge en VBA -kommando

Du kan hurtigt ændre et talformat for en hel kolonne ved hjælp af den interaktive måde i Excel. Du klikker på bogstavet i kolonneoverskriften og angiver et talformat.

Men hvordan gør du jobbet fra et VBA -program? Brug følgende makro:

Sub LegeSpaltenformatFest ()
ActiveSheet.Columns ("B: C"). NumberFormat = "#, ## 0.00"
Afslut Sub

Du bruger argumentet efter kommandoen COLUMNS til at definere, hvilke kolonner du vil tildele et nyt talformat til. Som i eksemplet kan du bruge et kolonneinterval eller angive et enkelt kolonnebogstav.

Talformatet, der skal bruges som det nye format for kolonnen eller kolonneområdet, bestemmes af strengudtrykket til højre. Indtast nummerformatet som tekst her.

For at finde ud af, hvordan det eksisterende talformat ser ud i en celle i tekstform, kan du forespørge formatet på en celle. For at gøre dette skal du klikke på cellen, trykke på tastekombinationen CTRL 1 (dette åbner FORMAT CELLER dialogboksen i alle Excel -versioner) og skifte til fanen NUMBER. Aktiver posten BRUGER DEFINERET i CATEGORY -listen. I feltet TYPE viser Excel dig nu det aktuelle talformat i tekstnotation.

For at indtaste makroen skal du trykke på tastekombinationen ALT F11 i Excel. Dette åbner VBA -editoren. Brug kommandoen INSERT - MODULE til at indsætte et tomt modulark. For at starte makroen skal du trykke på tastekombinationen ALT F8 i Excel.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave