Link lagene sammen i Photoshop

Tilslut eller flet lag i Photoshop - vi præsenterer 3 -lags modeller her

Sådan kobles lag sammen

For at gøre dette skal du klikke en gang på det øverste niveau i niveaupaletten og derefter holde (Shift) -tasten nede, klikke på det laveste niveau, du vil oprette forbindelse til. Det næste klik er på knappen Tilslut niveauer. Sådan kæder du lagene permanent sammen. De kan ændres sammen eller trækkes ind i andre fotos.

Sådan opretter du smarte objekter

Vælg først niveauerne som beskrevet i tip ovenfor. Klik nu med højre museknap i feltet til højre for et lag -miniaturebillede. Vælg Photoshop CS2 Gruppér et nyt smart objekt, på CS3 står der Konverter til Smart Object. Dette samler lagsamlingen til et enkelt lag, som du kan fortsætte med at redigere. Efter at have dobbeltklikket på miniaturen af dette niveau, kan de enkelte niveauer redigeres frit.

Så du fletter alt på ét niveau

Vælg først niveauerne som beskrevet i tipet ovenfor. Vælg derefter alle individuelle niveauer som beskrevet, og tryk på (Ctrl) + (E). På denne måde smelter lagene sammen til et enkelt pixelobjekt. Det koster lidt lagerplads og computetid. Imidlertid skal lagene kun flettes, når dit arbejde endelig er færdigt, fordi du muligvis ikke længere har adgang til individuelle objekter for at foretage ændringer.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave