Udvid hurtigt alle undermapper

Indholdsfortegnelse

Uden en sofistikeret filstruktur er det hurtigt slut med en klar styring af fotos, musik, videoer og dokumenter. Derfor sværger mange brugere ved mapper med mange underkataloger, hvor de tilsvarende filer f

Men jo flere mapper og undermapper der er i et bibliotek, jo mere bliver det til en sisyfæsk opgave at åbne alle mapperne. Men med et enkelt tastetryk kan du ganske enkelt åbne alle mapper:

Du skal blot markere den ønskede mappe i Windows Stifinder og derefter trykke på [*] -tasten på det numeriske tastatur på dit tastatur. Hver enkelt mappe i dette bibliotek åbnes derefter.

Hvis du vil skjule alle åbne mapper igen og dermed lukke biblioteketræet, skal du trykke på [-]-tasten på det numeriske tastatur på dit tastatur.

Dette nøgletrick fungerer både under Windows XP og Windows Vista og Windows 7. Men som du måske har gættet ud fra de to omtaler af det numeriske tastatur på dit tastatur: Dette nøgletrick fungerer kun, hvis dit tastatur har et numerisk tastatur. De fleste notebook -ejere er desværre udeladt af spillet med dette nøgletrick.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave