Synkroniser mere end standardmapperne med mobilenheden

Indholdsfortegnelse

OLMIxedFolders synkroniserer ikke kun standardmapperne, men også offentlige mapper og undermapper med mobiltelefoner og arrangører.

Hvis du synkroniserer din Outlook med en mobiltelefon, en smartphone eller en organisator med Windows Mobile eller Palm OS, kender du problemet: Synkroniseringssoftwaren, der tilhører den respektive enhed, overfører kun data fra standardmapperne i Outlook til den mobile enhed. I de fleste tilfælde er det heller ikke muligt at overføre data fra den offentlige mappe til Exchange -serveren.

Den kommercielle software OLMixedFolders giver et middel. Programmet er installeret på Windows-pc'en og overfører også data fra ikke-standardmapper til iPhone, Blackberry, smartphones eller arrangører med operativsystemerne Windows Mobile, Palm OS og Symbian (fra Nokia). OLMixedFolders er et tilføjelsesprogram i Outlook og overtager kommunikationen mellem Outlook og synkroniseringssoftwaren på din mobile enhed.

Det er muligt at ekskludere private elementer fra at blive overført til den mobile enhed. Omvendt kan synkroniseringen også begrænses til elementer, som du har tildelt en bestemt kategori.

Du kan downloade OLMixedFolders fra Somebytes; en licens koster 19,95 euro (inklusive moms).

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave