Kan du slette mappen "tabt + fundet"?

Indholdsfortegnelse

Mange Linux -harddiske har en mappe kaldet "tabt + fundet". Hvad det handler om.

Linux / tysk / Open Source. De fleste Linux harddiske har en "tabt + fundet" mappe. Dette er en skjult mappe, der er placeret i rodmappen for den respektive partition. I Linux filhåndtering kan du hente skjulte mapper med tastekombinationen Ctrl-H. Dette fortæller dig dog kun, om mappen findes. Du kan kun se, hvor stor den er, og hvad den indeholder med root -rettigheder.
Jeg anbefaler Midnight Commander, som du kan installere fra Software Center. Start det fra kommandolinjen med kommandoen "sudo mc". Nu kan du kigge ind i mappen "los + found" på dine partitioner. Ofte er der ikke noget i det, og hvis der er filer i det, er det normalt uønskede data, du kan slette.
Det eneste spørgsmål er: hvorfor findes denne mappe? Hvad er det godt for? Den tabte + fundne mappe bruges til datagendannelse. Linux har indbyggede programmer, der regelmæssigt kontrollerer, at harddiskene stadig er OK. Hvis tabte filer findes under en sådan kontrol, gemmes de i mappen "tabt + fundet". Da Linux er meget optimeret til sikkerhed, sikkerhedskopieres data, der faktisk er skrald, ofte på denne måde som en sikkerhedsforanstaltning.
Der er præcis et tilfælde, hvor mappen "tabt + fundet" er vigtig: når du faktisk har mistet data. Derefter kan du starte datagendannelsen manuelt og med lidt held finder du de tabte filer i "tabt + fundet".
Du har slet ikke en "tabt + fundet" mappe? Så bruger din pc ikke det extfs -filsystem, som denne mappe tilhører, men et andet.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave