Forkerte tekster tiltrækker opmærksomhed

Indholdsfortegnelse

Intet fanger øjet bedre end en let skæv tekstboks. Med LibreOffice Writer kan du oprette den på ingen tid.

Windows + Linux / tysk / Open Source. Du kan fremhæve vigtige detaljer i brødteksten ved at placere dem i et tekstfelt. Hvis du vil få denne kasse ekstra opmærksomhed, kan du sætte den på skrå. Det tiltrækker magisk øjet.
Du kan dog ikke rotere tekstrammer i LiebreOffice. Men ligegyldigt: indsæt din boks som et tegneobjekt i stedet. For at gøre dette skal du klikke på "Vis / værktøjslinjer / tegning" for at få vist tegneværktøjerne. Klik derefter på symbolet for rektanglet og brug det til at åbne din boks.
Den løbende tekst forsvinder i første omgang bag rektanglet. Så det kan ses igen, skal du højreklikke på rektanglet og derefter på "Rotation / Dynamic Page Rotation". Kontroller også "Kontur" i denne menu, så teksten senere tilpasser sig boksens rotation.
Åbn nu den nye boks med et dobbeltklik og indtast din tekst. Hvis du indsætter kontinuerlig tekst fra udklipsholderen i boksen, kan det ske, at den flyder ud af boksen. I dette tilfælde skal du indsætte yderligere linjeskift manuelt.
Til sidst skal du oprette rotationen ved at klikke på kanten af rektanglet. Værktøjslinjen "Egenskaber for tegneobjekter" vises. Klik på symbolet for "Roter", og vipp dit rektangel et par grader fra vandret, det er nok. Når du dobbeltklikker på teksten i boksen igen til redigering, roteres den midlertidigt tilbage til vandret.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave