Mobil kontoråbner til farten - Kingsoft WPS Office gratis til Android

Indholdsfortegnelse

På en mobilenhed er det ikke et simpelt krav ikke kun at vise indholdet af Office -filer, men også at gøre dem tilgængelige til redigering. Med det gratis Kingsoft WPS Office kan du styre denne balancegang og bruge tekstbehandling

At have mobiladgang og redigeringsmuligheder for Microsoft Office-dokumenter fra Word, Excel eller PowerPoint, der bruges som en kvasi-standard på kontoret, kan nu også gøres med "Kingsoft Office Free til Android". Dine vigtige kontordokumenter er bogstaveligt talt altid lige ved hånden med Kingsoft Office. Den aktuelle version af Kingsoft Office -appen understøtter følgende Microsoft Office -filformater:

Åben: Microsoft Office 97 til og med 2010: .doc, .docx, .txt, .xls, .xlsx, .ppt og .pptx

Gem på computeren: Microsoft Word og Excel 97 til 2003: .doc, .txt og .xls; Microsoft PPT 97 til og med 2010: .ppt og .pptx

Udover et "look and feel", der gør det meget let for dig som bruger med MS Office -erfaring at gøre dig bekendt med virksomheden, har Kingsoft Office en anden særlig funktion, fordi den også kan generere PDF -dokumenter fra dine arbejdsfiler direkte på den mobile enhed.

Som det passer til en mobilpakke, kan du ikke kun gemme dine filer på din mobilenhed eller SD -kort, men også nemt gemme og synkronisere dem på cloud -tjenester som Google Drive, DropBox eller Box.net. At arbejde sammen om tekstdokumenter, Excel -tabeller og præsentationer er også muligt på farten. Lagringen af følsomme virksomhedsdata i cloud -lagring bør generelt være krypteret, og Kingsoft Office tilbyder også dette direkte som en "krypteret" lagringsmulighed.

Én ting er klar: selvom Kingsoft Office klarer sig godt med hensyn til drift, er en kontorapplikation praktisk talt ubrugelig på en smartphone og kan kun bruges som en "nødåbneråbner". Kingsoft Office viser kun sine kvaliteter, når det bruges på tablets med en diagonal på 10 tommer eller mere.

Næsten utroligt: Kingsoft Office er gratis og annoncefrit i Android-versionen, og det kræver lidt lagerplads i forhold til dets ydeevne. Kingsoft Office installeres direkte i den tyske sprogversion, når du installerer det fra http://www.wps.com/android. Du kan finde versionen i Google Play Butik på dette direkte link.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave