Sådan forstørres en sektion af et billede til udskrivning

Nogle gange bemærker jeg kun, når jeg ser på skærmen, at jeg har indrammet det ene eller det andet billede for bredt. Faktisk ikke noget problem, for i Photoshop kan optagelsen let skæres til en smallere sektion.

Men hvis du vil udskrive det beskårne billede eller lægge det på papir i et online laboratorium, er det ofte for lille til den ønskede udskriftsstørrelse. Det er heller ikke en stor ting i Photoshop - når alt kommer til alt kan du forstørre din billedfil til den nødvendige størrelse med blot et par klik.

Så der venter to trin på dig: Beskær billedet og forstør det derefter korrekt. Det ville være nyttigt, hvis du kunne udføre begge opgaver på én gang. Det er præcis det, der er muligt! Her vil jeg vise dig trin for trin, hvordan det gøres.

Sådan bestemmer du den ønskede billedsektion

Photoshop's beskæringsværktøj er ekstremt smart: det skærer ikke kun dit billede til den ønskede sektion - det konverterer også dit snit til den ønskede outputstørrelse, hvis du ønsker det. Denne handling kræver, at Photoshop genberegner pixel i billedet. Angiv først den metode, hvormed dette skal gøres. For at gøre dette ringer du Rediger, Indstillinger, Generelt på. Vælg under Interpolationsmetode standarden [1]Bicubic automatisk. Hvis din version af Photoshop ikke tilbyder denne mulighed, skal du gå efter det [2]Bicubic glattere. Start derefter med at skære:

  1. Aktiver det [3]Beskæringsværktøj (Hotkey C), og indtast [4]B x H x opløsning Før.
  2. Find ud af, hvor stor din sektion skal udskrives - her [5]30 cm x [6]20 cm. Du giver mig beslutningen [7]300 og [8]Pixels / tommer Før.
  3. Mens du holder museknappen nede, skal du trække en [9] Ram rundt om det område af billedet, du vil klippe ud. Afslut operationen med et dobbeltklik i rammen.

Sådan skærpes halsudskæringen

I vores eksempel har vi forstørret en relativt lille sektion fra et foto på tolv megapixel til udskriftsstørrelsen 30 x 20 cm. For at gøre dette skal Photoshop tilføje pixels, der oprindeligt ikke var der - selvfølgelig mister billedet noget af sin skarphed og detaljer. Sådan sikrer du et skarpt printbillede:

  1. Ringe ind filterMenu kommandoen Konverter til smarte filtre på.
  2. Gå til filtermenuen igen og tag Andre filtre, højpas. Det radius indstillet til ca. [10]1,0 pixels en.
  3. Når du klikker på Okay har klikket, viser Photoshop i første omgang et mere eller mindre solidt gråt område. Nu skal du ændre det: Klik på ikonet i paletten Lag [11]Rediger muligheder for smart filterfyldning.
  4. Dialogboksen åbnes Fyld muligheder. Skift tilstanden til her [12]Kopier ind i hinanden.

Komplet! Hvis du gerne vil sende din billedsektion til onlinelaboratoriet, skal du bare ringe til os Lag, skjul til baggrundslag på. Gem derefter dit billede som en JPEG.webp-Fil.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave