Sådan indsættes klikbare links i Writer

Indholdsfortegnelse

At hoppe frem og tilbage i dokumentet, kalde internetsider op, alt dette er muligt med hyperlinks.

Windows + Linux / tysk / Open Source. På papir bruges fodnoter til at henlede læserens opmærksomhed på yderligere litteratur. Hyperlinks bruges i stedet i elektroniske dokumenter. Læseren kan klikke på dette og hente det linkede dokument direkte.
LibreOffice Writer opretter nogle hyperlinks automatisk, andre kan indsættes manuelt. Når du indsætter en internetadresse i et Writer -dokument, gør programmet denne tekst klikbar, medmindre du har deaktiveret denne indstilling.
Hvis du indsætter indholdsfortegnelser eller krydsreferencer, kan der også klikkes på deres poster. For at gøre dette skal du holde Ctrl -tasten nede, mens du klikker i indholdsfortegnelsen.
Hvis du vil tilføje et link til en hvilken som helst tekst, skal du markere det og derefter klikke på "Indsæt / hyperlink" i menuen. Alternativt kan du klikke på linksymbolet i standardværktøjslinjen.
Hyperlinkvinduet er utroligt kompliceret, men lad det ikke afskrække dig. Det er tilstrækkeligt at indtaste den ønskede internetadresse som en springdestination og klikke på "Anvend". Hvis du vil indsætte flere hyperlinks, kan du lade vinduet være åbent.
Du kan bruge hyperlinks i Writer til ikke kun at gå til internetsider. Du kan også starte filoverførsler med FTP eller hente brugerens mailprogram og give dem en mailadresse og et emne. Du kan åbne dokumenter og styre springdestinationer i et dokument.
Hyperlinkene bevares som standard, når de eksporteres til PDF.
Mere om LibreOffice Writer

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave