Den nye dåbskammerat som en gratis app, på nettet og som en bog

Indholdsfortegnelse

For mange familier er en dåb deres første store familiefest. Dåbskammeraten besvarer alle spørgsmål, herunder som en gratis app.

Hvad sker der egentlig, når et barn bliver døbt? Hvem kan blive gudfar? Hvorfor døber kristne overhovedet? Hvordan finder du et passende dåbsmotto? Kan du døbe med sne? Og: hvordan designer du et invitationskort? Dåbsfællen, et nyt tilbud fra den protestantiske kirke, ledsager forældre og faddere på vej til dåben - og giver vigtige oplysninger og tips på det rigtige tidspunkt.

Redaktionerne på evangelisch.de, der også står bag den succesfulde portal www.taufspruch.de, har samlet og samlet oplysninger, tips og baggrundsinformation om dåb over flere år. Nu optræder dåbsledsageren i tre former: som en app, som et websted og som en bog.

Appen til Android og iOS er gratis tilgængelig og er udviklet til forældre og potentielle faddere. Den, der downloader appen, bliver i starten spurgt, om de bruger den som forælder eller fadder, og hvornår dåbsdatoen skal være. Dåbskammeraten rapporterer derefter regelmæssigt op til dåbsdagen og endda videre med det relevante indhold på det tidspunkt.

En professionel taleskriver giver tips til middagstalen ved dåbsceremonien, og en litterær pædagog anbefaler børns bibler og billedbøger. Selv spørgsmålet om, hvorvidt man kan døbe med sne eller te, er afklaret. App’en kan bruges offline og uden registrering.

Hjemmesiden www.taufbegleiter.evangelisch.de gør bidragene tilgængelige online. Her er de sorteret efter emneområder for at muliggøre en målrettet søgning efter specifik information og indhold. Online (og også i appen) er der ikke kun en række tekster, men også lydindhold, videoer og billedgallerier. Yderligere oplysninger og installationslinkene til appen findes på www.evangelisch.de/taufbegleiter.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave