Tilpas bullet -ikoner i SmartArts

Ofte kan kuglesymboler i SmartArt -grafik ikke tilpasses, udelades eller tilføjes.

Problemet: forudindstillede kuglesymboler til SmartArt -grafik

Uanset standardindstillingerne for PowerPoint -skabelonen formateres lister i SmartArt -grafik automatisk - og ved første øjekast uforanderlige - med en rund kugle. Disse kuglepunkter svarer ikke altid til virksomhedens design. Hvis du prøver at omformatere disse, vil du opdage, at mulighederne for redigering af kuglerne er nedtonede, så de kan ikke bruges.
Men med et lille trick kan du stadig redigere punkterne.

Tilføj kugler - trin 1

  • Opret et nyt diagram ved at klikke på knappen INSERT SMART GRAPHIC.
  • Vælg et layout, hvor teksten ikke allerede er forudformateret som en liste - f.eks. HORIZONTAL BILLEDLISTE fra kategorien LIST.
  • Indtast ikke billedteksten for grafikken i tekstområdet; klik i stedet på den første form af grafikken. Årsagen: Hvis du trykker på Enter -tasten i tekstområdet, oprettes en anden form i SmartArt -grafikken. På den anden side, hvis du trykker på Enter -tasten i formularen, oprettes et nyt afsnit i samme formular.

Tilføj kugler - trin 2

  • Indsæt en tekstboks på diaset, og indtast den ønskede korte tekst.
  • Formater denne tekstboks med punkter, indrykning og skriftstørrelse efter ønske.
  • Vælg teksten i tekstfeltet (ikke tekstfeltet som et objekt), og klik på OVERFØRSELFORMAT (penselikonet) i CLIPBOARD -gruppen på fanen HJEM.
  • Overfør nu den formatering, du lige har kopieret, til teksten i din SmartArt -grafik ved at markere den med musen.

TIP: Ved at dobbeltklikke på knappen OVERFØR FORMAT kan du permanent aktivere formatbørsten og dermed inkorporere de lister, du lige har formateret, i flere former for SmartArt-grafikken efter hinanden. Tryk på ESC -tasten for at annullere den permanente aktivering.

Fjern eller skift kugler

Nogle af SmartArt -grafikken indeholder allerede pladsholdere med punkttegn. Desværre kan kuglerne til denne grafik ikke ændres eller endda fjernes ved hjælp af metoden beskrevet ovenfor. Men der er også en ukompliceret løsning på dette problem:

  • Opret først din SmartArt -grafik med de punkter, der allerede er inkluderet (f.eks. Indstillingen VERTICAL LISTING i sektionen LIST).
  • Indtast din tekst, og foretag andre ændringer af SmartArt -grafikken, så det eneste, der er tilbage at gøre, er at ændre punkterne.
  • Vælg SmartArt -grafikken, og gruppér den ved at trykke to gange på tastekombinationen CTRL + SKIFT + H.
  • Du kan nu markere boksene med punkterne og foretage de ønskede ændringer af punkterne på fanen HJEM i gruppen PARAGRAPH.

I eksemplet vist her er det første kuglesymbol blevet slettet, og det andet er blevet ændret til et kryds.

Ulempen ved denne variant er imidlertid, at mulighederne for hurtigt at tilpasse SmartArt -grafikken og for den ukomplicerede tilføjelse af yderligere bulletpoints ikke længere er tilgængelige.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave