Design en oversigt til LibreOffice i FreeMind

Indholdsfortegnelse

Når du skriver en længere tekst, er omridset vigtigt. Du kan bekvemt planlægge dem i FreeMind.

Uanset om det er skole-, universitets- eller erhvervsrapport: Hvis du skriver en længere tekst, er LibreOffice Writer det ideelle program for dig. I modsætning hertil er et tankekort ideelt til at organisere tanker om et kompliceret emne. I et tankekort kan du lade dine tanker vokse uhæmmet i alle retninger. Takket være det særlige grafiske arrangement forbliver det hele klart. Du kan nemt oprette et tankekort med gratisprogrammet FreeMind.
Et tankekort består af små tekststykker, der er grafisk knyttet til hinanden. Start i midten af vinduet, og tilføj nye noder ved at trykke på Ins -tasten. Dette skaber en struktur, der minder om væksten af en plante. Hver ny knude er knyttet til den aktuelt aktive knude. Hvor hører tanken, der går gennem dit hoved, til? Brug piletasterne til at vandre frem og tilbage i strukturen, indtil du har fundet det rigtige sted. Du kan flytte knudepunkterne frem og tilbage med musen.
Skulle dit tankekort nogensinde blive for stort, kan du eksportere en gren med alle de vedhæftede underknuder som et nyt tankekort. For at gøre dette skal du højreklikke på den knude, der skal udgøre midten af det nye tankekort, og vælge "Eksporter / forgren som nyt tankekort" i kontekstmenuen.
Og når dit tankekort er klar, eksporter det i det passende format til LibreOffice Writer. For at gøre dette skal du klikke på "File / Export / As Open Office Writer Document". Du kan åbne den eksporterede fil i Writer. Det indeholder indslagene i tankekortet som en oversigt. Den overordnede titel er forsynet med stilen "Titel", kapitlerne og sektionerne er formateret med "Overskrift 1", "Overskrift 2" og så videre.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave