Trommemaskine gratis

Indholdsfortegnelse

I moderne popmusik fungerer næsten ingenting uden fedt beats. Intet problem med brint.

Hvis du nyder at lave musik på computeren, så har du selvfølgelig brug for trommer. Med det gratis "Hydrogen" -program kan du klikke dem sammen på kort tid. Brint kan downloades fra www.hydrogen-music.org. Det er stort set oversat til tysk, men indeholder også engelske tekniske termer. Når du har installeret programmet, er det bedst at først klikke på "Åbn projekt / demo" for at lære den digitale trommeslagers muligheder at kende.
For at oprette dit eget stykke, klik på "Projekt / nyt". Stykkerne består af "mønstre" og "sange". Et mønster er et slag af trommer, der gentages igen og igen. Du kan bare oprette et mønster og lade det køre hele tiden. De fleste sange består imidlertid af flere mønstre.
Hvis du klikker hvor som helst i det store lysegrå område i det nedre center, genererer du et trommeslag. Hvilken tromme du spiller vises til venstre: Det givne trommesæt svarer til et typisk trommesæt, som det er i den aktuelle popmusik på scenen. "Kick" er den store basstromme, der betjenes med foden på tromlerne.
Den kolonne, hvor du klikker, bestemmer tælleren i cyklussen. En 4/4 tidssignatur er forudindstillet, hvor du også kan indtaste ottende noter, hvorfor 8 indtastes som "Size" og "Resolution". Waltz- eller jazzfans kan også programmere helt forskellige rytmer, 3/4, 5/4 og lignende er slet ikke noget problem.
I det øverste område kan du se flere spor, hvor du kan indtaste dine mønstre i søjler. Til venstre for hvert nummer er der "Mønster 1", "Mønster 2" og så videre. Hvis du klikker her, åbnes det respektive mønster nederst i mønstereditoren.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave