Tilslut drejeskiven til pc'en

Indholdsfortegnelse

En klassisk pladespiller kan ikke tilsluttes direkte til en analog stikkontakt på en pc eller notebook. Med denne knowhow kan du dog udføre den lille lydpræstation uden problemer.

For mange audiofile pc -brugere er det udelukket at afskaffe den klassiske pladespiller. Lyden og følelsen af en vinylplade kan ikke erstatte en digital MP3 -optagelse. Men det er ubestridt, at en MP3 er lettere at håndtere, for eksempel på farten, hvorfor digitalisering af analoge musikskatte er meget populær. Hvis du gerne vil slutte en eksisterende, klassisk pladespiller eller "pladespiller" til din pc, skal du gøre følgende:

Hvis der er en konventionel pladespiller med et magnetsystem, er den mest oplagte løsning at tilslutte den til lydindgangen (lydindgang) på pc'ens lydkort eller lydadapteren. Dette er dog ikke muligt med en direkte forbindelse, da pladespillerens phonosignal først skal forstærkes til et niveau på ca. 0,775 V i en speciel forforstærker (“PreAmp”). Denne forforstærker-fase er også vigtig, fordi musikken forvrænges med en fast karakteristisk kurve under produktionen af pladen, så høje frekvenser optages meget “højere” end lave frekvenser. Dette reducerer støjen efter udligningen. Disse specielle phono -forforstærkere betegnes korrekt som "udligningsforforstærkere". Du finder en sådan forforstærker integreret i lydforstærkere og, efter at producenterne sov igennem tendensen, nu endnu hyppigere i nuværende hjemmebiografmodtagere (“AV -modtagere”). Du kan normalt genkende dette input ved betegnelsen "Phono".

Hvis du slutter pladespilleren til en klassisk lydforstærker med en integreret forforstærker eller en AV-modtager, mangler det eneste, at der er forbindelse til audio-indgangen på din pc, som er markeret blå som standard. Denne analoge indgang er designet som et 3,5 mm stereo mini -jackstik. På lydkomponentsiden er en international lydudgang til optagelse en output med cinch -stik. Hvis det er nødvendigt, kan du finde de nødvendige adaptere i specialbutikker. Tilslut derefter en udgang fra forstærkeren / modtageren ("Rec out") til den analoge indgang på dit lydkort eller lydmodul. Indgangen på et eksternt "USB -lydkort", som det lejlighedsvis bruges på notebooks, er lige så velegnet.

Tip: Hvis du vil digitalisere dine plader og samtidig vil udskifte en gammel pladespiller, er dette den ideelle løsning HiFi USB -drejeskive som "Vinyl USB 5" på. Fordelen ved disse tilbud er, at software til digitalisering er inkluderet i leveringen.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave