Slet data militært sikkert med iShredder Android 6

Indholdsfortegnelse

Verdensberømte skuespillerinder og sangere kan fortælle dig en ting eller to om det - en frygtelig sang. Pludselig dukker hendes mest intime fotos op på internettet. Dette datatyveri kan påvirke alle! Den mest anvendte app til sikker sletning, iShredder Android

Smartphones og tablets, hvad enten de er med Android- eller Apple iOS -operativsystemet, har et relativt kort ophold i hænderne på deres ejere. Som regel tager det kun et til maksimalt to år, før der købes en ny model. Den gamle enhed gives væk eller sælges i internetauktionshuse.

Hvad mange ikke overvejede, da de videregav enheder til bekendte eller fremmede: Hele deres digitale liv slumrer på enhederne! Fotos, e-mails, noter, aftaler, dokumenter, adgangskoder, adressebøger, videoer: meget få tænker på at slette dem sikkert. Men selv en restaurering af fabrikstilstanden ødelægger ikke altid personoplysningerne fuldstændigt: Ved hjælp af passende værktøjer kan de let bringes tilbage til livet.

Selv den komplette kryptering af enheden er ikke altid ideel, for som navnet antyder, kræver det en "nøgle" til kryptering, og denne kan gemmes forskellige steder. Derfor er det bedre at slette data, som du mener er ulæselige, sikkert. Version 6 af den nye iShredder Android er nu tilgængelig. Dataene overskrives i kun tre trin i overensstemmelse med patenterede sikkerhedsstandarder:

  1. Vælg datoer
  2. Vælg sletningsmetoden
  3. Start sletningsprocessen

Ud over et stort antal forbedringer med hensyn til sikkerhed, ydeevne og stabilitet har iShredder Android 6 en praktisk filhåndtering (File Explorer) integreret, som brugerne hurtigt og nemt kan vælge filer og mapper for derefter sikkert at slette dem med en klik. Op til 23 sikre sletningsalgoritmer er tilgængelige for hver iShredder Edition, der bruges.

iShredder Android 6 kan også fuldstændig overskrive SD -kort eller simpelthen oprette gratis lagerplads, oprette sletningsrapporter og endda sikkert slette eksterne enheder såsom USB -sticks og hele harddiske, der er sluttet til smartphonen. Opkaldslister, kontakter, SMS, miniaturer, WhatsApp -data, appcaches og databaser kan også ødelægges sikkert med et enkelt klik.

IShredder Android 6 fås i fire udgaver fra Standard til Professional og Enterprise til Military. På denne måde kan private brugere og virksomheder vælge præcis den sikkerhedsstatus, der passer dem. Standardversionen er gratis, den militære udgave med over tyve internationale sletningsmetoder koster i øjeblikket kun 7,99 euro i stedet for 9,99 euro. Yderligere oplysninger findes på produktsiden. Du kan bruge disse links til at installere iShredder Standard og iShredder Military.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave