Mere variation takket være synonymordbogen

Indholdsfortegnelse

Den fjerde gang, du har brugt det samme ord for en bestemt sætning i en tekst, leder du muligvis efter en ændring. Under visse omstændigheder vil du dog ikke kunne komme med andre ord. Words ordbog med synonymer hjælper dig med dette

Alt du skal gøre er at placere markøren hvor som helst i det ord, du leder efter et alternativ til. Derefter har du tre metoder til at søge efter synonymer:

Den klassiske menukommando

I Word 2010, 2007 kan du nå det via VERÜFEN-DOCUMENTPRÜFUNG-THESAURUS og i Word 2003, 2002 / XP, 2000 via EXTRAS-LANGUAGE-THESAURUS.

I Word 2010, 2007, 2003 vises ordsynonymer i en procesrude i højre halvdel af Word -vinduet. Hvis du klikker på et ord med højre museknap, kan du indsætte det direkte, så det erstatter det forrige ord.

I Word 2002 / XP, 2000 åbnes en separat dialogboks med alternative forslag. Du kan markere et synonym og klikke på REPLACE for at erstatte det tidligere udtryk.

Tastaturgenvejen

I mange tilfælde er tastaturgenvejen til synonymordboksen hurtigere end kommandokaldet: Tryk blot på SKIFT + F7. Den har den samme funktion som menukommandoen. Så fortsæt derefter nøjagtigt som beskrevet ovenfor.

Kontekstmenuen

Den hurtigste metode er dog sandsynligvis via kontekstmenuen. For at gøre dette skal du højreklikke på det ord, du leder efter et alternativ til. I den kontekstmenu, der åbnes, skal du pege på SYNONYMS, som åbner en undermenu. Dette indeholder synonymer til det aktuelle ord. Hvis du vil bruge et synonym, skal du bare klikke på det. Word bytter automatisk ordene.

Du vil se, at et kig på synonymordbogen absolut er det værd. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave