Autotekster i Word 2007

Indholdsfortegnelse

Dem, der er vant til at arbejde med AutoTexts (tekstmoduler), bliver først skuffede over Word 2007. Du finder ikke nogen Autotekst -kommandoer på båndet. De eksisterer stadig. Siden Word 2007 tilhører AutoTexts

Og selvom der ikke er nogen separat kommando for AutoTexts, kan du definere nye AutoText -poster som normalt ved hjælp af tastekombinationen ALT + F3. I den viste dialogboks tildeler du et navn (= en forkortelse) og bestemmer i hvilken fil blokken skal gemmes. Den afgørende faktor er derefter, i hvilken KATALOG du sætter blokken. Word 2007 giver dig også mulighed for "Autotekst".

Uanset kataloget kan du til enhver tid indsætte hurtige dele ved at indtaste forkortelsen i dokumentet og derefter trykke på F3 med det samme. Også i denne henseende har intet ændret sig i forhold til de tidligere versioner.

Kun det menustøttede udvalg af AutoTexts er ikke tilgængeligt fra fabrikken. Efter at have valgt INSERT TEXT QUICK BLOCKS, viser Word de poster, du har gemt i "Quick Parts" -kataloget, men ikke AutoTexts. Men denne mangel kan også elimineres:

  1. Højreklik på "Quick Access Toolbar" (til højre for OFFICE-knappen).
  2. I kontekstmenuen skal du vælge kommandoen CUSTOMIZE TOOLBAR FOR QUICK ACCESS.
  3. I den tilhørende dialogboks skal du vælge "Kommandoer, der ikke findes på båndet" i rullemenuen SELECT COMMANDS.
  4. Vælg kommandoen "Autotekst" på listen under rullemenuen, og klik på knappen TILFØJ for at overføre kommandoen til listefeltet til højre.
  5. Klik på OK.

Med det nye ikon i "Quick Access Toolbar" kan du nu bekvemt se alle AutoTexts og indsætte dem i et dokument med et klik med musen. (pbk)

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave