Send Word-dokument som formateret e-mail

Indholdsfortegnelse

I de fleste tilfælde sender du Word -dokumenter som vedhæftede filer til en e -mail. Hvis du har installeret Word som en del af Microsoft Office, og Outlook også er tilgængelig på din pc, kan du gøre dette direkte fra Word: I Word 2010 skal du vælge GEM OG SEND FIL og klik på fanen SEND VED E -MAIL på SEND SOM BILAG. I Word 2007 skal du klikke på knappen OFFICE, derefter klikke på SEND, og derefter klikke på EMAIL. I Word 2003 og tidligere kalder du FIL SEND TIL (E) POSTMODTAGER (SOM BILAG).
Men hvad nu hvis du ikke vil sende det aktuelle dokument som en vedhæftet fil, men direkte som formateret beskedtekst? Dette er også let muligt og kan implementeres meget hurtigt i de ældre Word -versioner (2003, 2002 / XP, 2000). Alt du skal gøre er at klikke på E-MAIL-ikonet i standardværktøjslinjen (det er placeret i den første gruppe af ikoner).
Et meddelelseshoved vises derefter som i en e -mail - med TO- og SUBJECT -linjer. Modtageren (e) kan endda bekvemt vælges fra din Outlook -kontaktmappe. Hvis du vil sende dokumentet som en e-mail, skal du blot klikke på SEND KOPI.
Denne funktion er stadig inkluderet i Word 2010 og 2007. Du skal kun tilføje kommandoen for at vise beskedoverskriften til værktøjslinjen til hurtig adgang:

  1. Højreklik på "Værktøjslinjen til hurtig adgang", og vælg kommandoen TILPAS HURTIG TILGÆNGELIGHED i værktøjslinjen i kontekstmenuen.
  2. I dialogboksen, der vises, skal du åbne rullelisten SELECT COMMANDS (VÆLG KOMMANDOER) og aktivere listeposten "Commands not in the ribbon" (2010) eller "Commands not in the ribbon" (2007).
  3. På listen herunder markeres posten "Send til e-mail-modtager".
  4. Klik på TILFØJ for at overføre kommandoen til listefeltet til højre.
  5. Bekræft ændringen med OK.

Hvis du klikker på det symbol, der lige er blevet indsat, vises meddelelsesoverskriften med mulighederne for at sende e-mails også i de nyere versioner af Word. Et andet klik på symbolet skjuler beskedoverskriften igen.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave