Windows XP: Aktiver den sidste systemtilstand med kommandoprompten

Hvis ødelagte systemfiler forårsager fejl, kan du prøve at bruge Systemgendannelse til at gendanne hele systemet til en tidligere stabil tilstand.

Windows XP giver dig et glimrende fejlfindingsværktøj, Systemgendannelse. Med deres hjælp kan du nulstille dit system til et tidspunkt, hvor alt stadig kørte problemfrit. Fordelen: Systemgendannelse fungerer også i fejlsikret tilstand:

  1. Hvis du vil vælge et gendannelsespunkt, skal du klikke på START - HJÆLP OG SUPPORT - FORSTÅ COMPUTER ÆNDRINGER MED SYSTEMGENBETJENING - GENDAN COMPUTER TIL EN TIDLIGERE TID.
  2. Vælg et gendannelsespunkt i kalenderen, og klik på OK. Dit system nulstilles derefter til status på denne dato.

Aktiver den sidste stabile tilstand i fejlsikret tilstand

Det bliver problematisk, hvis du ikke længere kan starte den grafiske brugergrænseflade i Windows, selv i sikker tilstand. Så er det eneste, der hjælper, at starte i fejlsikret tilstand med kommandoprompten og manuelt aktivere Systemgendannelse. Gør følgende for at gøre dette:

  1. For at starte Windows i fejlsikret tilstand skal du trykke på tasten ved systemstart.
  2. Vælg posten SIKRET TILSTAND MED ANMODNING OM INDGANG i valgmenuen. Systemet starter som i fejlsikret tilstand. I stedet for Windows -skrivebordet, startmenuen og proceslinjen vil du kun se kommandoprompten.
  3. Aktiver systemgendannelse med følgende kommando:% SYSTEMROOT% \ SYSTEM32 \ RESTORE \ RSTRUI.EXE, og tryk på tasten.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave