Værktøjer, som du kan bruge til at placere objekter præcist

Præcis at arrangere flere objekter som f.eks. Fotos, grafik, diagrammer eller tekstfelter på et dias er ikke så let. Det bliver virkelig vanskeligt, når objekter skal have nøjagtig samme position på flere dias. Med styrelinjer og yderligere W

Vis guidelinjer, og brug dem til at placere objekter

Styrelinjerne er en lodret og en vandret stiplet linje. Retningslinjerne fungerer som en magnet på objekter og er yderst nyttige til at justere dem.

  • Du kan få vejledning gennem 2003 gennem kommandosekvensen mening - Gitter og retningslinjer - Vis tegningslinjer på skærmen kan vises eller skjules.
  • Alternativt kan du klikke på et tomt mellemrum på diaset og vælge Gitter og retningslinjer.
  • For at få vist lederlinjen uden dialogboksen vist ovenfor, skal du blot trykke på tastaturgenvejen Alt + F9.
  • Opret en anden guidelinje ved at trække i CtrlHold tasten nede, og træk en eksisterende guidelinje til den ønskede position med venstre museknap trykket ned.
  • Flyt retningslinjerne, så de krydser det sted, hvor du vil placere et hjørne af et objekt.
  • Du kan let placere et objekt på linjerne eller ved skæringspunktet ved at trække objektet omtrent til den ønskede position med musen og derefter slippe museknappen. Objektet klikker automatisk på plads på guidelinjen.
  • Hvis du vil undersøge diaset uden retningslinjerne imellem, kan du hurtigt skjule det igen med Alt + F9.

En ekstra hjælper: brug linealerne

Hvert dias har en vandret og en lodret lineal. Du kan gøre dette ved hjælp af kommandosekvensen mening - lineal vise eller skjule.

Linealerne angiver midten af folien ved nulpunktet.

Musemarkørens nøjagtige aktuelle position er angivet med små linjer i linealerne.

Linealen kan bruges meget godt i forbindelse med styrelinjerne, hvis du f.eks. Vil indstille en 2 cm bred margen på alle sider.

En anden hjælper: Sådan vises og justeres gitteret

Gitteret er et usynligt netværk af linjer, der som standard er 2 mm fra hinanden. Det spænder over hele diaset og får objekter til at flugte med den nærmeste knude på masken, når de oprettes eller flyttes.

  • Gør gitteret synligt ved at gå til menuen mening - Gitter og retningslinjer klik og derefter Vis gitter på skærmen vælge. Start med PowerPoint 2007, vælg den rækkefølge af kommandoer, der allerede er beskrevet ovenfor, ved at højreklikke på et tomt mellemrum på diaset og Gitter og retningslinjer
  • Aktiver til Juster objekter til gitteret.
  • Forresten kan du se afstanden mellem netlinjerne under afstand tilpasse sig dine behov. Standardindstillingen (0,2 cm) er dog optimal for de fleste brugere.

Yderligere tip: Hvis du bare vil vise gitteret og ikke justere gitterafstanden, kan du gøre dette særligt hurtigt med tastekombinationen Shift + F9.

Sluk netværket midlertidigt med en ekstra nøgle

Der er situationer, hvor nettet mere sandsynligt vil blive opfattet som irriterende. Især når et objekt skal flyttes minimalt.

  • Hvis det kun er et enkelt objekt, der skal placeres frit, skal du holde på mens objektet flyttes GammelTryk på knappen.
  • For at slukke nettet helt, skal du åbne via mening - Gitter og retningslinjer dialogboksen igen, og fjern markeringen ved siden af Juster objekter til gitteret. Det er hurtigere Skift + F9.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave