Juster QuickStep "Udført"

Indholdsfortegnelse

Sådan tilpasser du den foruddefinerede QuickStep "Udført" i Outlook 2010 til dine krav.

Du skal først tilpasse de hurtige trin, der følger med Outlook 2010, så du kan bruge dem effektivt (den eneste undtagelse: Hurtig trin "Svar og slet"). Hurtige trin "Til supervisor (er)" og "Team e-mail" kræver, at du først indtaster de respektive e-mail-adresser. For "Flyt til :?" Og "Udført" skal du angive den mappe, hvortil e-mails skal flyttes.

Hvordan jeg fortsætter, når jeg redigerer en QuickStep, vil jeg bruge eksemplet på "Udført" til at beskrive:

1. Klik på ikonet "Administrer hurtige trin". Dette er miniikonet i nederste højre hjørne af QuickSteps -gruppen. Alternativt kan du klikke på knappen "Mere" og derefter på "Administrer hurtige trin".

2. Vælg QuickStep "Udført", og klik på "Rediger".

3. QuickStep markerer en e-mail som "læst" og "færdig" og flytter den til en mappe. I feltet "Vælg mappe" kan du afgøre, om e -mailen skal flyttes til en bestemt mappe eller - hvilket giver mere mening - vælge "Spørg altid efter mappe". Derefter vises en tilsvarende forespørgsel efter opkald til QuickStep.
Hvis færdige e-mails ikke skal sorteres i mapper, men slettes med det samme, skal du vælge (i feltet ovenfor) "Slet besked" i stedet for "Flyt til mappe".

4. Hvis en yderligere handling skal udføres, skal du klikke på knappen "Tilføj handling" og vælge den, du ønsker.

5. For et QuickStep som dette, som du sandsynligvis vil bruge meget ofte, er det tilrådeligt at definere en tastaturgenvej. For at gøre dette skal du klikke i feltet "Tastekombination" og vælge en af de tilgængelige kombinationer. Du er ikke helt fri i dit valg: Kun CTRL + SKIFT + 1 til CTRL + SKIFT + 9 er tilgængelige.

6. Så snart du er færdig, skal du klikke på "Gem" og lukke dialogboksen "Administrer hurtige trin".

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave