Trick til Samsung: Brug Bixby -knappen til hurtigt at starte din yndlingsapp

I Samsung -topmodellerne S8, S9 og S10 skal "Bixby -knappen" sikre, at stemmeassistenten kan ringes op let og direkte. Med dette trick kan Bixby -knappen dog gøre endnu mere og bliver et direkte opkald til din yndlingsapp.

Mange nye ejere af en Samsung S-klasse smartphone undrer sig over knappen på venstre side af enheden under lydstyrkekontrollen: Hvad skal denne knap til? Det er Bixby -knappen (Bixby -knap), som du kan åbne Samsungs egen Bixby -stemmeassistent med et tryk på en knap, så du kan fortsætte med at styre smartphonen med stemmekommandoer.

Det skal dog siges, at det tog Bixby lang tid at tale tysk, og at det sjældent bruges i forhold til den succesfulde Google Assistant. Der er endda rygter i branchen om, at Samsung vil lade Bixby "falde i søvn" og flette det med en ny AI-aktiveret smart home-assistent, der rygtes at blive kaldt "Neon".

Med de nye Android -versioner har Samsung nu åbnet Bixby -knappen for andre applikationer, så du også kan tildele knappen individuelt. Særligt praktisk: du kan bruge knappen på to måder og fortsætte med at ringe op til Bixby med et enkelt knap tryk og åbne enhver anden app med et dobbelt knap tryk. Bemærk venligst for følgende instruktioner, at de refererer til enheder i Galaxy S -klassen med mindst Android 9 og de seneste opdateringer.

Sådan bruges Bixby -knappen på din yndlingsapp

Hvis du har en Samsung -enhed ved hånden, skal du fortsætte som følger for at linke Bixby -knappen til en app efter eget valg:

  1. Tryk og hold på Bixby -knappen for at starte guiden. Tryk på de tre prikker øverst til højre for at åbne menuen.

  2. Følg Indstillinger> Bixby -knap. Der skal du forlade valgmuligheden ved at trykke på én gang for at åbne Bixby.

  3. Skub kontakten Brug dobbelt tryk til højre til Til. Indstil om nødvendigt valgmuligheden ved Åbn app, og tryk på Indstillinger (gearsymbol).

  4. Du får vist en oversigt over alle installerede apps. Her kan du vælge din yndlingsapp, der startes ofte. Dem, der ofte udfører filoperationer, kan f.eks. Også linke til Mine dokumenter.

    Ændringen træder i kraft med det samme. Hvis du nu trykker på Bixby -knappen to gange i træk, åbnes din ønskede yndlingsapp med det samme, hvilket øger bekvemmeligheden og adgangshastigheden.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave