Tildel unikke drevbogstaver

Indholdsfortegnelse

Windows distribuerer drevbogstaverne i følgende rækkefølge: Drevbogstaverne "A:" og "B:" blev tidligere brugt til disketter og bruges ikke længere. Disketter har længe været en døende art og disketter

Det er derfor, Windows normalt starter med drevbogstavet C: som systemets harddisk modtager. Yderligere drev tildeles derefter et drevbogstav i den rækkefølge, de er forbundet. Denne Windows -tilgang er imidlertid forvirrende og forvirrende. Derfor bør du selv tildele drevbogstaverne og dermed sikre mere orden:

  1. For at gøre dette skal du først tilslutte alle eksterne harddiske, USB -sticks og hukommelseskort, som du bruger regelmæssigt.
  2. Ring derefter til diskhåndteringen. For at gøre dette skal du klikke på "Start" og indtaste "diskmgmt.msc" i søgefeltet efterfulgt af Enter -tasten.
  3. Klik nu med højre museknap på det ønskede drev, og vælg indstillingen "Skift drevbogstaver og stier".
  4. Klik nu på knappen "Skift", og vælg et andet drevbogstav.

Hvis du køber en ny ekstern harddisk eller USB -stick på et senere tidspunkt, skal du blot gentage ovenstående trin for at tildele et andet drevbogstav.

Når det skal være særligt hurtigt: Åbn et af drevene via Windows Stifinder, klik på det med venstre museknap, og tryk derefter på [F2]. Så du kan ændre navnet på drevet direkte og uden omveje!

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave