Forkert tekst med Writer

Indholdsfortegnelse

Hvis du sætter et stykke tekst i en lille vinkel, vil det automatisk tiltrække opmærksomhed. Alt du behøver er et tekstfelt i Writer.

Windows + Linux / tysk / Open Source. For at oprette skæv tekst skal du først læse et tekstfelt. I LibreOffice Writer -menuen skal du klikke på "Indsæt / tekstfelt", og mens du holder museknappen nede, tegner du et rektangel i dit dokument.
Opmærksomhed: Du skal straks skrive noget i det nye tekstfelt, ellers forsvinder det igen med det samme.
Først ser teksten i tekstfeltet normal ud. For at ændre dette skal du klikke på tekstfeltet, så dets kant og håndtag bliver synlige. Du kan bruge håndtagene til at ændre tekstfeltets størrelse.
For at gøre teksten skæv skal du åbne egenskaberne for tekstfeltet i sidelinjen. Hvis dette ikke er synligt, skal du klikke på "View / Sidebar" i menuen. Området "Egenskaber" er skjult i sidebjælken bag nøglesymbolet.
Egenskaber omfatter område, linje og position og størrelse. I sidstnævnte afsnit finder du "rotation". Her kan du rotere tekstfeltet på flere måder: Du kan trække en markør med musen, du kan vælge en vippevinkel i 45 graders trin fra en rullemenu, eller du kan indtaste et vilkårligt antal grader i et tekstfelt . Sidstnævnte er især nyttig, hvis du vil give flere objekter nøjagtig den samme rotation.
Ofte ser vippede tekster bedre ud, hvis de har en farvet baggrund. Du indstiller dette i sektionen "Område". Indstil "Fyld" til "Farve", og skift den fra hvid til en anden tone ved at klikke på farveboksen under den.
Mere om Writer

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave