Sådan beregnes formler, som Excel ikke genkender

For at beregne en formel skal du sætte lighedstegnet foran beregningen. Men hvad gør du, når for eksempel værdier i lagre eller produktionstal er angivet som en formel uden et lighedstegn, f.eks. "500 + 100 + 80"?

Der er et trick, du kan bruge til at beregne udtryk, der er i en tabel uden et lighedstegn. Du bruger en funktion fra Excel version 4, som du kun kan kalde med et trick i senere versioner. For at gøre dette skal du angive et navn, der er knyttet til funktionen. For at evaluere indholdet af cellen til venstre for cellen med funktionen som en formel, defineres navnet som følger:

  1. Vælg celle C4.
  2. Excel 2010 og 2007: Tryk på F3 -tasten, og klik på Ny.
    Excel til og med version 2003: Tryk på F3 -tasten.
  3. Indtast navnet i det øverste inputfelt Vurdere en.
  4. Indtast i indtastningsfeltet Refererer til følgende formel:
    = Evaluer (B4)
  5. Klik på knappen Okay og derefter i Excel 2010 og 2007 nøglen Konkludere.

Hvis du nu indtaster følgende navn i en celle, evalueres formlen i cellen til venstre:

= Evaluer

I den viste projektmappe evalueres formlerne fra kolonne B i kolonne C.

Du kan også definere navnet på en sådan måde, at en anden celle end den til venstre beregnes. Det hele afhænger af, hvor cellen, der var aktiv, da navnet blev defineret, er placeret i forhold til den cellereference, der blev brugt i navnet.

Du kan bruge evalueringstricket ikke kun til at beregne konstante udtryk som "2 + 3". Det er også muligt at henvise til andre celler eller bruge funktionsnavne. For at gøre dette skal du f.eks. Indsætte en formel uden et lighedstegn i den relevante celle SUM (D10: D20) +50. Excel beregner derefter resultatet nøjagtigt, som om du havde indtastet formlen med lighedstegnet i cellen.

Fordelen ved evalueringsmetoden er, at du kan beregne eventuelle formler og vise både formlen og resultatet på samme tid.

Indtast let brøker i Excel -celler

Når du indtaster en brøkdel med et skråstreg i en celle, konverterer Excel automatisk posten til en dato.

For at kunne indtaste en brøkdel med et bindestreg i en celle og fortsætte med at beregne, skal du blot indtaste tallet 0 foran det og derefter et mellemrum. Så konverterer Excel ikke input til en dato. Så giv f.eks 0 2/7 en.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave