Sådan finder du det i Firefox -historikken

Indholdsfortegnelse

Surfing på Internettet er informativt og sjovt. Og hvis du vil finde en side igen senere, hjælper Firefox dig.

Windows + Linux / tysk / Open Source. Det er meget sjovt at surfe rundt på Internettet, som du vil, men det har også ulemper: Ud over den tid det tager, tager du ofte kun information flygtigt ind mens du surfer - hvis du har brug for en bestemt side igen senere, gør du det ikke vide, hvor det er at finde.
Nu er Google en god ven i sådanne tilfælde, men selv søgemaskinegiganten hjælper ikke altid. Heldigvis er der Chronicle of Firefox. Det skyldes, at browseren husker alle de internetadresser, du har besøgt.
Klik på "Historik" i menuen for at få adgang til de sider, du har besøgt. De første 15 vises med det samme, men du kan også "Vis hele historikken" med et klik.
Vinduet "Bibliotek" vises, hvor navnene og adresserne på siderne vises. Siderne er sorteret efter tid, du kan klikke på "I dag", "I går", "Sidste syv dage" og de foregående måneder. Der er også et søgefelt øverst til højre. Fandt du et interessant sundhedswebsted engang i sidste uge, der havde noget at gøre med tungen? Klik på "Sidste syv dage" til venstre og indtast "tunge" i søgefeltet.
Hvis du klikker på "Visninger" i menuen "Bibliotek", kan du vise yderligere "kolonner", f.eks. Hvilke sider du har besøgt hyppigst. Sats på, at Google og Facebook er øverst her?
Udover historikken indeholder biblioteket også alle downloads og bogmærker. Du kan også søge på siderne efter søgeord, men kun hvis du selv har tildelt dem på forhånd.
mere om emnet

  • Sådan gendannes et utilsigtet lukket vindue

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave