Gratis konferenceopkald - flere deltagere

Indholdsfortegnelse

Det var at ringe frem og tilbage i går. Hvis du vil diskutere noget med flere deltagere i dag, skal du blot oprette en konference.

I dag kan du nemt oprette konferenceopkald over internettet. Dette er f.eks. Muligt med Skype, hvis hver deltager har Skype -programmet installeret på deres enhed. Men du kan gøre det endnu lettere for deltagerne. Deltagerne behøver ikke nogen særlig software for at deltage i konferencer med Talkyoo. Du kan få adgang til systemet på www.talkyoo.net.
En testkonference med op til seks deltagere er gratis på Talkyoo. Når du har konfigureret konferencen, får du et opkaldsnummer, som alle deltagere vil ringe til på det angivne tidspunkt. Du kan starte din konference om fem minutter eller når som helst senere. Når du ringer til nummeret, svarer en stemmecomputer og beder deltagerne om at indtaste et såkaldt "rumnummer". Alle, der har indtastet lokalnummeret, kan nu deltage i telefonmødet.
Så du let kan fortælle de andre deltagere, får du en mailskabelon, som du kan invitere de andre med.
Udover tilbudet om gratis prøveversion tilbyder Talkyoo også betalingstjenester. Du kan booke et fast lokalnummer til dine konferencer. Den "øjeblikkelige" pakke koster ni øre pr. Minut pr. Deltager. Et vilkårligt antal mennesker kan deltage i telefonmødet, og du kan konferere så ofte og så længe du vil.
Konferencielederen kan bekvemt styre konferencen via internettet. Om nødvendigt optager systemet automatisk konferencen. Du kan downloade protokollen senere i MP3 -format.
OBS: Med Talkyoo betaler du for forbindelserne for alle deltagere. Hvis du ikke vil have det, kan du skifte til Talkmee -tjenesten fra den samme udbyder. Her betaler alle for sig selv: www.talkmee.net.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave