Sådan installeres Windows -spil på Linux

Indholdsfortegnelse

Med PlayOnLinux kan du bringe en række forskellige spil og andre programmer fra Windows -verdenen til Linux -platformen.

Linux / tysk / Open Source. Hvis du stærkt savner et elsket Windows -program under Linux, nærmer redningen sig: Windows -grænsefladen Wine med sin grafiske brugergrænseflade PlayOnLinux. Begge kan let installeres fra softwarecenteret.
For at installere en Windows -spil -dvd skal du klikke i vinduet "PlayOnLinux" til højre på "Installer et program" og derefter på en af kategorierne øverst: Software fra områderne tilbehør, udvikling, uddannelse, spil, grafik, internet , underholdning og Office er til rådighed. Eller du kan klikke på "Installer et program, der ikke er angivet" nedenfor. Bemærk: Hvis du klikker på "Opdater", forsvinder denne tekst. For at dukke op igen, skal du klikke på "Annuller" og åbne vinduet igen ved at klikke på "Installer et program" igen i hovedvinduet.
For programmer, der ikke er angivet, har PlayOnLinux en installationsguide. I det første vindue skal du bare klikke på "Næste". I det andet vindue skal du vælge den første mulighed "Installer et program i et nyt virtuelt drev". Yderligere.
I det tredje trin bliver du bedt om et navn. Du kan indtaste et hvilket som helst navn - navnet på det spil, du ønsker, er tilgængeligt. Derefter vises tre afkrydsningsfelter, som alle skal være tomme.
Når guiden beder dig om at vælge den installationsfil, der skal køres, skal du klikke på "Gennemse". Der vises en fildialog, som du kan bruge til at navigere til din spil -DVD, finde og åbne en fil med udvidelsen "exe" eller "msi". Den normale Windows installationsrutine er nu startet.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave