Åbn og åbn internetadresser og websteder ved hjælp af Excel

Indholdsfortegnelse

Sådan opretter du internetadresser i Excel ved hjælp af en formel

Du kan også administrere adresserne på websteder, internettjenester eller andre tilbud ved hjælp af en Excel -liste. Vidste du, at du kan oprette et hyperlink ved hjælp af en formel?

Derefter kan du åbne en webside med et klik på en celle. Det kan være på Internettet eller på intranettet.

Normalt, når du indtaster en internetadresse, gemmer Excel automatisk den tilsvarende celle med et hyperlink, som du kan klikke på.

Men hvad gør du, hvis du vil lægge en adresse i en anden celle eller have webadressen gemt i separate celler uden "www"? Brug funktionen HYPERLINK. Du sender teksten i et hyperlink som den første parameter og en læservenlig tekst som den anden parameter til funktionen. Den læservenlige tekst vises i den tilsvarende celle. Hyperlinket kaldes, når du klikker på cellen.

Hvis du vil bruge et hyperlink, der åbner et websted, skal du indsætte teksten "http: //" og placere den ønskede adresse efter den.

Hvis der er et webstedsnavn i celle A2 (f.eks. "Exceldaily") og en slutning (f.eks. "De") i celle B2, kan du bruge følgende formel til at oprette det relevante hyperlink:

= HYPERLINK ("http: //" & A2 & "." & B2; A2)

Følgende figur viser formlen i praksis i en tabel:

Hvis du vil redigere cellen med hyperlinkformlen, skal du holde museknappen nede, mens du klikker på cellen. I dette tilfælde udløser Excel ikke linket.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave