Udgiv et Excel -diagram på et websted på Internettet eller intranet

Indholdsfortegnelse

Sådan vises et Excel -diagram som en grafik på Internettet eller intranettet

Vil du tilføje en aktuel grafik af dine data til et websted på intranettet eller på Internettet? Den hurtigste måde er at gemme den tilsvarende repræsentation direkte i Excel i et internetformat. I tilfælde af dataændringer kan du derefter opdatere det ændrede display hurtigt og nemt.

I Excel til og med version 2003 finder du kommandoen GEM SOM WEBSITE i menuen FIL. Ved hjælp af valgmulighederne kunne et enkelt diagram fra et regneark gemmes som en HTML -fil uden at skulle inkludere tabeldataene i filen på samme tid.

Denne kommando kan ikke længere findes i Excel 2007 eller nyere. SAVE AS dialogboksen tilbyder lignende muligheder efter valg af WEBSITE -filtypen. Det er dog ikke længere muligt kun at udgive diagrammet som et websted.

Microsoft har frafaldet de interaktive funktioner i Excel fra version 2007. Du kan kun gemme tabelindhold som statiske HTML -filer, så et diagram gemmes kun som et billede på et websted.

I modsætning til tidligere versioner kan du i Excel 2007 eller nyere kun gemme et diagram separat i en HTML -fil, hvis det er i et separat diagramark.

Hvis du har oprettet diagrammet på et regneark med dataene, skal du først flytte det til et separat ark. Gør følgende for at gøre dette:

  1. Højreklik på det diagram, du vil offentliggøre. Følgende kontekstmenu vises derefter:
  2. Ring til kommandoen MOVE DIAGRAM.
  3. I dialogboksen, der vises, skal du aktivere indstillingen NYT BLAD og indtaste et navn på det nye diagramark.
  4. Bekræft disse indtastninger med knappen OK.
  5. Excel aktiverer derefter automatisk det nye diagramark. På fanen FIL på båndet (Excel 2010) eller via den runde Office -knap (Excel 2007) skal du vælge kommandoen GEM SOM.
  6. I dialogboksen, der vises, skal du aktivere posten WEBSEITE (Excel 2010) eller WEBSEITE ( * .HTM; *. HTML) (Excel 2007) som filtype og definere et navn. Aktiver indstillingen SELECTION: DIAGRAM under GEM.
  7. Klik derefter på knappen PUBLISH.
  8. Dialogboksen, der vises, giver dig forskellige muligheder for at offentliggøre diagrammet som et websted.
  9. Når du har foretaget alle indstillingerne, skal du klikke på Publicer.

Excel opretter derefter en webside med dit diagram som et statisk billede. I browseren ser det sådan ud, for eksempel:

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave