Bestem placeringen af ​​en værdi i en Excel -tabel og tilby den som et hyperlink

Indholdsfortegnelse

På denne måde kan du finde ud af i hvilken række en værdi, du leder efter, er i en Excel -liste og hoppe direkte til den

Du kan evaluere lange lister i Excel ved hjælp af Excel -funktioner, for eksempel for at finde ud af, hvad maksimum eller minimum på listen er.

Følgende figur viser en Excel -tabel med en liste i området A1: B20. Maksimum beregnes i celle E1, minimum i celle E3.

Hvis du er interesseret i placeringen af disse værdier på listen ud over maksimum og minimum, kan du også få disse beregnet ved hjælp af en Excel -formel. Dette er meget mere bekvemt, især i lange lister, end at søge efter værdien manuelt.

For at nå dette mål skal du bruge funktionen MATCH. Du kan bruge COMPARE -funktionen særligt let i usorterede lister, hvis du ved, at den værdi, du leder efter, er der. Denne forudsætning gives altid, hvis du læser maksimum, minimum eller en anden værdi direkte fra listen på forhånd.

Du kan kombinere sammenligningsfunktionen med ADRESSE- og HYPERLINK -funktionerne for at oprette muligheden for at hoppe direkte til celleadressen med maksimum eller minimum. Celle E2 skal repræsentere adressen på cellen med maksimum og også tilbyde den som et springmål. Indtast følgende formel i celle E2:

HYPERLINK ("#" & ADRESSE (SAMMENLIGNING (E1; B2: B20; 0) +1; 2; 4); ADRESSE (SAMMENLIGNING (E1; B2: B20; 0) +1; 2; 4))

For celle E4 skal du bruge følgende formel på samme måde:

HYPERLINK ("#" & ADRESSE (SAMMENLIGNING (E1; B2: B20; 0) +1; 2; 4); ADRESSE (SAMMENLIGNING (E1; B2: B20; 0) +1; 2; 4))

Formlen bruger sammenligningsfunktionen til at bestemme linjenummeret for maksimum eller minimum på listen. ADRESSE -funktionen og kolonne nummer 2 kombinerer dette linjenummer til en adresse i kolonne B. HYPERLINK -funktionen bruger disse kolonneadresser til at oprette et link til den tilsvarende celle.

Resultatet er et dynamisk link til maksimum og minimum på listen. Hvis dataene på listen ændres, tilpasser Excel naturligvis også linkene med det samme, hvis det er nødvendigt.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave