Gratis sky med 25 GB - TUTORIAL

Indholdsfortegnelse

Brug Microsofts gratis online lagerplads på Internettet, og del fotos, film og dokumenter med venner og familie. Du kan finde ud af, hvor let det er i denne video.

Udvalget af gratis online lagring vokser. Ikke kun foto- og videoplatforme stiger, flere og flere udbydere stiller også gratis lagerplads til rådighed på Internettet. Fordelen ved dette er, at internettet kan nås overalt i verden, så du kan få adgang til dine data, selv når du er på farten.
Ulempen: Hvis du gemmer dine data på Internettet, er det ikke altid sikkert. Med den passende krypteringssoftware kan du dog kompensere for denne mangel, og der er ikke noget at sige imod at bruge den gratis internetlagring.
Microsoft leverer f.eks. 25 GB gratis online lagerplads med Windows Live Skydrive. Du kan få adgang til dette lagerplads fra enhver pc via Internettet. Alt du behøver er et Windows Live ID og en pc med internetforbindelse.
Du skal registrere dig for at få adgang til Microsofts gratis online lagerplads på Internettet. Med Microsoft Skydrive er adgangen via WINDOWS LIVE ID, som du konfigurerer som følger:
www.windowslive.de/SkyDrive/
Gå til SkyDrive -webstedet i din browser.
Hvis du allerede har konfigureret et Windows Live ID, skal du klikke på knappen LOGIN, ellers klik på TILMELD GRATIS.
Når du konfigurerer Windows Live ID, skal du forlade domæneudvidelsen HOTMAIL.DE.
Bekræft din indtastning ved at klikke på Jeg er enig.
E -mailadressen bruges derefter som Windows Live ID til at logge på Skydrive.
Klik på EGNE DOKUMENTER. Du kan derefter bruge knapperne ovenfor til at oprette eller redigere dokumenter, oprette mapper og uploade filer. Du kan gøre det sidste ved at klikke på linket TILFØJ FILER.
Klik derefter på Gennemse, og vælg de ønskede filer.
Bekræft dit valg ved at klikke på UPLOAD.
Hvis du har brug for de uploadede filer, skal du klikke på den ønskede mappe og vælge GEM.
For at stoppe tjenesten skal du klikke på SIGN OUT i øverste højre hjørne.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave