Windows: Hvilket program åbner hvilken filtype?

Indholdsfortegnelse

Dokumenter oprettet med Word i docx -format kan naturligvis også åbnes med Word. Men hvad nu hvis du skifter fra det betalte Microsoft Office til det gratis kontoralternativ OpenOffice? Så skulle du bruge de dokumenter, der er oprettet med Word og lignende

Med det gratis værktøj "FileTypesMan" kan du angive, hvilke programmer der skal bruges til at åbne individuelle filtyper under Windows 7, Vista og XP.

For at gøre dette skal du downloade FileTypesMan og pakke ZIP -arkivet ud i en hvilken som helst mappe. Når du downloader, skal du sørge for at vælge den korrekte version til dit operativsystem-32-bit eller 64-bit.

Start derefter FileTypesMan - efter et par sekunder vil værktøjet have indlæst listen med alle filtyper, så du skal være tålmodig i starten. Hvis FileTypesMan starter for langsomt på din computer, kan du bruge "Indstillinger / Indlæs ikke ikoner" for at forhindre, at de enkelte ikoner for hver filtype indlæses. Som et resultat kører programopkaldet meget hurtigere næste gang.

I det øverste område af FileTypesMan kan du nu se en tabel med alle filtyper på din computer. Vælg nu den ønskede filtype - f.eks. Docx.

Du kan nu bruge kontekstmenuen til at justere, hvordan docx -filtypen skal håndteres på din computer i fremtiden: Du kan definere et nyt program, som docx -filer kan udskrives eller åbnes med.

Bemærk, at FileTypesMan har en brugervenlig og selvforklarende grænseflade, men er rettet mod erfarne brugere på grund af de mange funktioner, den tilbyder.

Download fra FileTypesMan: http://www.nirsoft.net/utils/file_types_manager.html

Bemærk: Du kan også downloade den tyske sprogfil fra FileTypesMan -webstedet. Udpak blot .ini -filen fra ZIP -arkivet til den samme mappe som FileTypesMan, og genstart applikationen.

Download den tyske sprogfil:http://www.nirsoft.net/utils/trans/filetypesman_german.zip

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave