Lightworks: Overfør projekter fra en pc til en anden

Indholdsfortegnelse

Computeren kan aldrig være hurtig nok til videoredigering. Men hvordan kommer videoprojekterne fra den gamle pc til den nye?

Videoprojekter består normalt af et stort antal filer: kildemateriale, snitlister, effektindstillinger og gengivne videoer danner tilsammen et videoprojekt. Det er derfor ikke helt trivielt at overføre et sådant projekt fra en pc til en anden. Redigeringsprogrammerne har normalt deres egne funktioner med sig. Dette giver dig mulighed for at eksportere alle projektfiler på den gamle computer, for eksempel til en tilstrækkelig stor USB -harddisk. Tilslut den derefter til den nye pc, og importer dit projekt igen.
Eksport

  1. Klik på knappen "Eksporter" i værktøjslinjen, dette er den tredje knap fra bunden.
  2. Vælg "Hele projektet" som "Indhold". Så hele projektet eksporteres.
  3. For at sikre, at alle indholdstyper virkelig tages i betragtning, skal du kontrollere alle tre: Billede, lyd og logfiler, dvs. billeder, lyde og snitlister.
  4. Vælg din USB -harddisk som "Destination" for eksportprocessen.
  5. Vælg Lightworks som format, så programmet kan læse dataene igen uden problemer.
  6. Marker "Opret arkiv". Lightworks gemmer alle filer i en arkivmappe.

En lille fejl sneg sig ind, når man lagrede: Lightworks navngiver ikke arkivmapperne helt korrekt. I stedet for en periode foran ordet "Arkiv" bruger programmet en understregning. Du skal blot erstatte understregningen med en periode i Windows Stifinder, og fejlen elimineres.
importere
Du starter importen fra velkomstskærmen i Lightworks. Den øverste post i "Projektbrowser" er normalt "Opret et nyt projekt". Hvis du klikker på denne bogstav, kan du skifte til "Gendan fra arkiv", altså "Gendan fra et arkiv". Klik derefter på "Vælg" og vælg det arkiv, du ønsker. Nu et klik mere på OK, og Lightworks gendanner dit projekt.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave