Sådan erstattes tegn automatisk i Excel

Hvis du vil udveksle tal, bogstaver eller tegn i Excel automatisk, bør du kende funktionen SKIFT. Med denne Excel-funktion kan du effektivt udveksle individuelle data i omfattende regneark.

Hvordan bruges SWITCH-funktionen i regneark?

SUBSTITUTE er en Excel-funktion, som du kan bruge til at erstatte et stykke tekst i et regneark. Funktionen er nyttig, når du vil finde og erstatte bestemte ord eller tegn. SWITCH er en fleksibel funktion, der også kan bruges til at formatere tal i strenge.SWITCH-funktionen har følgende syntaks:

CHANGE(tekst, gammel_tekst, ny_tekst)

  • 'Tekst' er i dette tilfælde den streng, du vil søge i.
  • 'Old_text' er tekstdelen, der skal erstattes.
  • 'Ny_tekst' er teksten til at erstatte den gamle tekst.

SKIFT-funktionen kan også bruges til at formatere tal i strenge eller til at formatere landespecifikke speci altegn i tal, såsom valutasymboler eller decim altegn.

Hvordan erstatter man prik med komma i celler?

Udskiftning af cifre eller tegn i celler kan være særligt nyttigt i regneark, der bruges internation alt. Et typisk eksempel er data, du modtager i et andet format, der bruger en decimal i stedet for en decimal, som det er almindeligt i USA.Med den passende Excel-funktion kan du ombytte punktet til et komma og fortsætte med at beregne med værdierne.

Tip: Brugere af den engelske Excel-version bruger SUBSTITUTE-funktionen anderledes.

Bestå tabelfunktionen en tekst samt det tegn, der skal erstattes, og det tegn, der bruges som erstatning. For at erstatte et punktum med et komma i indholdet af celle A1 skal du bruge følgende formel:

"=SKIFT(A1;.;,)1"

Multiplikationen med 1 i slutningen definerer, at den konverterede tegnstreng skal vises som et tal med det samme.

Ved at bruge CHANGE-funktionen bliver punktet automatisk skiftet ud med et komma, så visningen bliver korrekt til det tyske marked.

Hvordan erstatter man cifre i Excel?

Alternativt kan CHANGE-funktionen også bruges til at erstatte cifre i et tal med andre cifre. For at erstatte nullerne i et tal med et-tal, skal du f.eks. bruge følgende kommando:

"=SKIFT(B1;0;1)1"

Tallet 100.12 bliver tallet 11.23 med funktionen SKIFT.

Hvornår bruger du alternativt menupunktet UDSKIFT i Excel?

" Erstat-menuen er placeret under fanen Rediger på fanen Hjem i Excel. Gør følgende for at erstatte tekst eller et speci altegn i en Excel-fil:"

" Klik på fanen Rediger."

" Klik på knappen Erstat."

  1. " I feltet Søgeudtryk skal du indtaste den tekst, du vil erstatte."
  2. " I feltet Erstat med skal du skrive den tekst, du vil erstatte med."
  3. " Klik på knappen Erstat. Excel vil erstatte alle forekomster af den angivne tekst."
  4. " Klik på knappen Luk for at lukke menuen Erstat."

For at opsummere er det muligt at bruge SUBSTITUTE-funktionen til effektivt at erstatte bogstaver eller speci altegn i et Excel-regneark. Alternativt kan REPLACE-funktionen også bruges til at erstatte hele tekstpassager eller enkelte ord eller tegn i et komplet regneark med et enkelt klik.

Du vil bidrage til udviklingen af ​​hjemmesiden, at dele siden med dine venner

wave wave wave wave wave